Haberler

MHP'den Türkeş'e Jet Yanıt: Muhatabımız Değil

Güncelleme:

"MHP benim sayemde iktidar oldu, bana saldıranlar iki sarhoş, üç-beş çakal" diyen Tuğrul Türkeş'e MHP'den jet yanıt geldi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun seçim hükümetine davetini, partisinin itirazına rağmen kabul eden MHP'li Tuğrul Türkeş, "Başbakan Yardımcısı" sıfatıyla düzenlediği ilk basın toplantısında, kararının gerekçelerini açıkladı, "MHP benim sayemde iktidar oldu." dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli'den son derece saygılı ifadelerle bahseden Türkeş, Bahçeli'nin etrafındaki parti yöneticilerini ise isim vermeden çok sert ifadelerle eleştirdi, onlardan "İki sarhoş, üç-beş çakal" diye bahsetti. Türkeş'in bu sözlerine MHP'den jet yanıt geldi.

Hürriyet'in telefonla ulaştığı MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Basın toplantısını izlemedim." dedi. Ancak Türkeş'in sözlerinin kendisine özetlenmesi üzerine şu değerlendirmeyi yaptı:

"ONA LAF YETİŞTİRMEK BİLE ZAMAN KAYBI"

Türkeş'in sözlerini "Herkes kendine yakışanı yapıyor." diyerek yorumlayan Büyükataman, şöyle devam etti:

"Kirli ilişkilerin, kirli senaryoların mimarının kim olduğu daha net görülmeye başladı. Tuğrul Bey artık bizim muhatabımız değil. Genel Başkanımız'ın dediği gibi ona laf yetiştirmek bile zaman kaybı."

"BİRKAÇ GÜN İÇİNDE KARAR VERİLECEK"

Tuğrul Türkeş'in durumunu görüşmek üzere MHP'nin Merkez Disiplin Kurulu'nun çok yakında toplanacağına dikkat çeken Büyükataman, "Birkaç gün içinde, yarın da olabilir. Zaten karar verilecek." diye konuştu. (Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İsmet Büyükataman Ahmet Davutoğlu Tuğrul Türkeş Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (112)

OFLU:

şimdi MHP ye rahatlıkla oy vereceğim.

99
39
yanıtYanıtla
hardMobil-ANDROID:

bahceliden parti lideri olmaz ben oy vermiyorum secime gitmeyecegim.

52
35
yanıtYanıtla
Şit:

Kovun gitsin babasının mezarı üzerinden siyaset yapan adamı

70
11
yanıtYanıtla
GFB:

EY MHP SENİN PARTİ BİNANA GİTTİĞİM GÜNLERİME ACIYORUM. . . AK PARTİYLE HÜKÜMET KURMAM, CHP , İLE KURMAM , HDP İLE KURMAM ULAN NEYE SEÇİME GİRDİNİZ?

46
32
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜ:

TUĞRUL TÜRKEŞ YANINDAYIZ

42
36
yanıtYanıtla
vtn:

bundan sonra oyum akp ye benı mıllıyetcılıkten soguttu bu devlet bahcelı her yerde hdp ıle aynı karar verıyor

33
41
yanıtYanıtla
pala:

böyle kendi partisini erdogana satan adamdan ne türkiyeye nede millete faydasi olur, nerde o baba ALPARSLAN TÜRKES nerde bu adam kilkli HIYAR:

46
23
yanıtYanıtla
Varol Mobil-IOS:

Halkta sizi matap almiyacak secimlerde.

28
39
yanıtYanıtla
oktay oktay:

devletin başına devlet gelecek milletin başına bela gelecek, bahçeli ancak solla koalisyon kurmaya alışkın, bahçeli gitse tuğrul türkeş gelse partinin başına ne güzel olur.

21
43
yanıtYanıtla
mersinli esat:

tuğrul efendinin hükümetteki görevi mhp yi karalama bakanıymış da haberimiz yok.

48
11
yanıtYanıtla
Tüm 112 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title