Haberler

MHP'den Şehitlik Ziyareti

Çanakkale Zaferi’nin 100.Yılı ve Şehitler Günü nedeniyle MHP İl Başkanı Ali Adnan Kaya, partililerle birlikte Uncalı Mezarlığı’nda şehitleri ziyaret etti.

Çanakkale Zaferi'nin 100.Yılı ve Şehitler Günü nedeniyle MHP İl Başkanı Ali Adnan Kaya, partililerle birlikte Uncalı Mezarlığı'nda şehitleri ziyaret etti.

Uncalı Mezarlığında 18 Mart Şehitler günü için düzenlenen etkinliğe MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, il yönetim kurulu üyeleri, MHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Aslıhan Dinçer ve çok sayıda partili katıldı. Şehit aileleri ile birlikte törene katılan ve acılı ailelere karanfil veren partililer tüm şehit mezarlarını tek tek ziyaret ederek karanfil bıraktı.

MHP İl Başkanı Ali Adanan Kaya, Çanakkale Zaferi'nin, Türklüğü küçümseyen, onuruna ve kutsallarına el ve dil uzatmaya yeltenen, Türk milletinin gücünü imtihan etmeye kalkışan ihanet odaklarını nasıl bir sonucun beklediğini anlamaları açısından gereken vesika olduğunu söyledi.

Şanlı zaferin üzerinden 100 yıl değil bin yıl geçse bile unutulmayacağını ve Türk Milleti var olduğu sürece Çanakkale'nin asla geçilemeyeceğini belirten MHP İl Başkanı Kaya, "Bu zafere ulaşarak vatanı ve bayrağı için şehit olan, bugün bizlerin bağımsız bir ülkede hayat ve vücut bulmamızı sağlayan kahraman şehitlerimizi bir kez daha minnetle, şükranla anıyoruz. Hain ve alçakça Türkiye'miz üzerinde yanlış düşünen küresel güçler ve onların maşaları şunu iyi bilsinler ki, bu ülkede ne Çanakkale ruhu ne de Onbeşlikler bitmez. O ruh Türkiye Cumhuriyeti devletini ilelebet payidar kılacaktır" ifadelerini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Zaferi Adnan Kaya Antalya Yerel Haberler

title