Haberler

MHP'den Sedat Peker'li Teröre Lanet Mitingine Sert Tepki

Güncelleme:

MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben, Rize'de düzenlenecek olan Sedat Peker'in resimleri ile tanıtımı yapılan mitinge gönderme yaparak "Mitinge giden bizden değildir" dedi.

MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben, Rize'de düzenlenecek olan Sedat Peker'in resimleri ile tanıtımı yapılan "Teröre lanet, şehidine sahip çık" mitingini sert bir şekilde eleştirdi. Mitingin ülkücüler ile uzaktan yakından alakası olmadığını belirten MHP'li Birben, "Ülkücüden mafya, mafyadan ülkücü olmaz. Mitinge giden bizden değildir" ifadelerini kullandı.

"NASIL Kİ, ATEŞLE BARUT, KURTLA KUZU BİR ARADA OLMAZSA…"

Açıklamasında ülkücülerle mafyanın yan yana getirilmeye çalışıldığını belirtip buna karşı çıkan Birben, şunları söyledi:

"Hayat tarzı ve dünya görüşü birbirine taban tabana zıt olan, Ülkücü ve Mafya'cı iki farklı zihniyeti birbirine yakıştırmak, ya gaflet ve dalaletin sonucudur, ya da mazisinde ulvî bir gaye uğrunda asil ve görkemli bir mücadele sergilemiş olan Milliyetçi-Ülkücü Hareket'e ihanetin sonucudur.

Nasıl ki, ateşle barut, kurtla kuzu, imanla küfür bir arada bulunamazsa, Ülkücü ile mafyacı da bir arada olmaz. Gaflet, dalalet, hatta hiyanet içinde olanlara hatırlatmak isteriz ki; Mafya'cıdan Ülkücü, Ülkücü'den Mafyacı olmaz."

"SARAY KAPILARINDA SOYTARILIĞI VE KEMİK YALAYICILIĞINI SEÇMİŞ İSELER…"

"Geçmişte hasbelkader Milliyetçi-Ülkücü Hareket'in şerefli makam veya saflarını bir süre işgal etmiş olanlar" diyerek Sedat Peker'i hedef alan Birben, şöyle devam etti:

"Şuan itibarı ile eğer kendilerine hayat tarzı olarak mafyacılığı, saray kapılarında soytarılığı ve kemik yalayıcılığını seçmiş iseler, onları hasbelkader geçmişte taşıdıkları Ülkücü kimliği ile tanımlamaya hiç kimsenin hakkı yoktur" dedi.

"ÜLKÜCÜLERİ MAFYALAŞTIRAMAZLAR"

MHP'li Serkan Birben açıklamasını şöyle sonlandırdı:

"Ülkücüleri 'Çamur at, tutmasa izi kalır' mantığı ile karalamaya çalışanlar, Ülkücü geçinenler yada Ülkücülükten geçinenler, boşuna uğraşmasınlar, Milliyetçi-Ülkücü camianın en son ferdide yok olana kadar, mızrağı çuvala sığdıramazlar, Ülkücüleri mafyalaştıramazlar. Cuma günü yapılacak olan mitingin Milliyetçi-Ülkücü Camiayla yakından uzaktan, organik inorganik, legal illegal hiçbir bağı yoktur ve asla olamaz. Mitinge gidenlerinde camiamızla alakası yoktur."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sedat Peker Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (88)

urispi:

akp YALAKAAASIIIIIIIIIIII İNADINA MHP İNADINA BAHÇELİ INADINA ALPARSLAN TURKEŞ.

42
36
yanıtYanıtla
Osman:

Canınız cehenneme ! MHP ,CHP ve HDP

52
21
yanıtYanıtla
tracers:

lgbt li yumuşakmısın sen ? kadın kılıklımısın ?

yanıt6
yanıt0
kul ahmet:

adamlar hala terörle karşı mitingle savaşılacağını sanıyor. . . koyunlarda dinliyor. . . teröre neden olan akp - hdp. . . kendileri kendilerini bitirdi. . .

25
29
yanıtYanıtla
BOZKURTLAR A TAKIMI:

ÜLKÜ OCAKLARINDAN KOVULANLAR OSMANLI OCAKLARI OLUŞUMUNDALAR. . HEDEFLERİ TAMAMEN DUYGUSAL GİDİLEN MİTİNGLERDE BAŞKANLARINA 100 BİN TL KURU KALABALA 20 TL. . . BU ŞAHSİYET TOPLAYACAĞI KURU KALABALIKLA RTE ŞİRİN GÖRÜKÜP M. VEKİLLE OYNAMAK . KOLTUK MAKAM ETİKET ŞEKİL SEVDALILARI. . . . . UNUTMAYIN BİZ SEVDAMIZ GÖZÜMÜZ GİBİ BAKTIĞIMIZ. . YÜREĞİMİZDE SAKLADIĞIMIZ. . . KALBİMİZDE TAŞIDIMIZDI. . ÜLKÜCÜLER İPEĞE SARILMIŞ ÇELİKTİR. . M. . C.

40
7
yanıtYanıtla
Kemal:

Elinde şarap şişeleri ile HDP binalarına saldıran köpeklerinize sahip çık bahcelimisin nesin

26
21
yanıtYanıtla
ccc:

belliki şarapçı sensin kemalist bozuntusu seni. dilin sürçmüş . .

yanıt8
yanıt5
Metropoll:

Geliyoruz tabikide reisssss

17
27
yanıtYanıtla
İzmirden vartoluMobil-IOS:

Ülkücü zaten mafya

9
34
yanıtYanıtla
tracers:

adam doğru söylemiş ! bunlar şerbetçi, dönek ! mhp ve benzeri oluşumlar hariç ! gerisi civata milliyetçiler !

31
12
yanıtYanıtla
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title