Haberler

MHP'den Seçim Değerlendirmesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Denizli'de sadece Çal ilçesini alan MHP'nin büyükşehirde de yüzde 12'de kalmasının ardından MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri açıklama yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanlığında oy oranlarının beklentilerin çok altında bir sonuç aldıklarını kaydeden Yeniçeri, "2014 Yerel seçimleri sonuçlanmıştır. Öncelikle seçim süreci boyunca büyük fedakarlık göstererek çalışan başta adaylarımız olmak üzere tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. MHP yerel seçimlerden belediye başkanlığı açısından baktığınızda sadece çal ilçesini alarak başarısız çıkmıştır. Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanlığında oy oranımız beklentilerimizin çok altında kalmıştır. Ancak Denizli genelinde oylarımız yüzde 20 seviyesine çıkmış, Denizli merkezde Pamukkale ve Merkez efendi Belediye başkanlıklarında yüzde 26 gibi güzel bir oy ortalamasına ulaşılmıştır" dedi.

Bu süreçte yaptıkları yanlışları da kabul edip ders çıkarmaya baktıklarını belirten Yeniçeri, "Seçim boyunca mevcut iktidar tüm imkanlarını seferber etmiş, ekonomik olarak büyük rakamları seçime yatırmıştır. İktidarın nüfusu, belediye imkanları ve büyük ekonomik güç karşısında; teşkilatımız kendi dar imkanları ve adaylarımızın dürüst ve tecrübeli yapısı ile mücadele etmiştir. Tabi ki bu süreçte yaptığımız yanlışları da kabul edip ders çıkarmaya bakıyoruz. Başta Büyükşehir Belediye başkanlığını kazanan Osman Zolan olmak üzere tüm seçilen belediye başkanlarını kutluyorum. Sonuçta milletin iradesine saygı göstermek durumundayız. Ancak doğru bildiklerimizi de söylemeye yanlışları eleştirmeye devam edeceğiz. İnandığımız ve doğru bildiğimiz konuları millete daha ikna edici bir şekilde aktarmaya seçim süreci dışında da devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi MEHMET FEVZİ YENİÇERİ Denizli Çal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title