Haberler

MHP'den Provakasyon Uyarısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi MHP’li adaylara yönelik provakatif eylemler yapılacağı yönünde duyumlar aldıklarını belirterek, sağduyu çağrısında bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi MHP'li adaylara yönelik provakatif eylemler yapılacağı yönünde duyumlar aldıklarını belirterek, sağduyu çağrısında bulundu.

Denizli'nin ve Türkiye'nin kritik bir seçim sürecine girdiğini kaydeden MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, "30 Mart yerel seçimleri öncesi biz siyasilere büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Denizli halkının mutlu ve huzurlu bir seçim süreci sonucunda belediye başkanlarına halkın hür iradesi ile kavuşmaları gerekmektedir. Bunun için gerek kamu görevlilerinin, gerekse biz siyasilerin dikkatli, sağduyulu ve doğru adımlar atmamız gerekmektedir" dedi.

Sandık başkanlarının oy kullanmalarının engellenmesi endişesi taşıdıklarını dile da getiren Yeniçeri, "Çeşitli kaynaklardan aldığımız duyumlara göre sandık başkanları ve memur üyeleri belirlenirken, ikamet ettikleri ilçelerin dışında görevlendirilerek oy kullanmalarının engellenebileceği endişesini taşıyoruz. Bu konuda yetkililerin gerekli hasiyeti göstermelerini bekliyoruz" diye konuştu.

MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri provakatif eylem uyarısında bulunarak, "Aldığımız bir takım duyumlara göre adaylarımıza yönelik provakatif eylemler yapılacağı dillendirilmektedir. Camiamızın bu şekilde tahrik edilmesi seçimin huzurlu bir ortamda yürütülmesine ağır darbe vuracaktır. Bizim en büyük amacımız, Denizli halkının iradesinin sağlıklı bir biçimde sandığa yansımasıdır. Bu konuda tüm yetkilileri duyarlı olmaya çağırıyorum" ifadelerini kullandı.

Yerel seçimler öncesi bazı kesimlerin MHP ve Ülkücü hareketin yükselişinden rahatsız olduğunu belirten Yeniçeri, "Gerek teşkilatımızın, gerekse diğer siyasi partiler ile bağımsız kamuoyu araştırmacılarının yaptığı anketten MHP birinci parti çıkmaktadır. Bu sonuçlardan bazı kesimlerin oldukça rahatsız oldukları duyumlarını alıyoruz. MHP'nin önünü kesmek yükselişini engelleyebilmek, için bir takım tahriklerin olabileceği bilgilerini alıyoruz. Ülkücü hareket bu oyunlara asla gelmeyecektir. Ancak İl yöneticilerinin de bu konularda hassas davranmalarını istiyoruz. Korkunun ecele faydası yok. Biz teşkilat olarak kenetlendik, 30 Mart'ın sürprizini MHP yapacaktır. Bunu 30 Mart akşamı herkes görecek" şeklinde konuştu. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi MEHMET FEVZİ YENİÇERİ Türkiye Denizli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title