Haberler

Mhp'den İstifa Eden Fethiye Belediye Başkanı Demokrat Parti'de

Yayınladığı "tek dil" vurgulu bayram kutlaması sonucu, meclis üyeleriyle birlikte MHP'den istifa eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, yaklaşık bir aydan bu yana sürdüğü bağımsız belediye başkanlığı dönemini noktaladı.

Kurban bayramında billboardlara hem Kürtçe hem de Türkçe bayram mesajları astırarak partisi MHP'nin tepkisini toplayan ve ardından istifa eden Muğla'nın Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı Demokrat Parti'ye (DP) geçti.

Fethiye Belediye Başkanı Saatcı, DP'ye katılma kararını Fethiye Belediye Başkanlığı'nın Resmi İnternet Sitesinden duyurdu. Behcet Saatcı; "Arkadaşlarımızla tercihimizi Demokrat Parti'den yana kullandık. Bundan sonraki siyasi hayatımızı Demokrat Parti çatısı altında sürdüreceğiz" dedi. Saatcı, başta Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal olmak üzere il ve ilçe yöneticileriyle Demokrat Parti'nin Fethiye'deki kanaat önderlerine, samimiyetlerinden dolayı teşekkür etti.

Behçet Saatcı'nın Demokrat Parti'ye katılımı, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın da katılacağı bir törenle gerçekleştirilecek.

Kaynak: ANKA / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Demokrat Parti Behçet Saatcı Fethiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title