Haberler

MHP'den Eleştiri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya mitinginde sıkıntı çeken kayısı üreticilerinden söz etmediğini belirterek, "Mitingte Erdoğan yine İstanbul edebiyatı yapıp Malatya’dan gitti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya mitinginde sıkıntı çeken kayısı üreticilerinden söz etmediğini belirterek, "Mitingte Erdoğan yine İstanbul edebiyatı yapıp Malatya'dan gitti. 50 bin ailenin geçim kaynağı kayısıyla ilgili tek bir söz dahi etmedi" dedi.

MHP Malatya İl Başkanı Avukat Arif Yıldız, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya mitingini değerlendirdi. Erdoğan'ın, Malatya mitinginde istihdam, yatırımları arttırıcı, kayısı üreticisini destekleyici hiçbir vaatte bulunmadığını ve vatandaşın içme ve sulama sorunlarıyla baş başa bırakıldığını dile getiren Arif Yıldız şunları söyledi:

"Malatya ekonomisinin, üreticisinin, esnafının hali ortada. Kanalizasyon sularıyla bahçelerin sulandığı, abdest alacak suyun bulunmadığı, yıllık 300 milyon dolar kayısı ihracatından kayıpların yaşandığı, hızlı trenin gelmesinin 2018'e sarktığı, ikinci üniversitenin bir türlü kurulamadığı, yılan hikayesine dönen Karahan ve Erkenek tünelleri, Akçadağ Mermer OSB'si, Yoncalı Barajı, Vagon Onarım Fabrikası, Malatya Devlet Hastanesi, Kuzey Çevre yolu ve özellikle Altay Kışlası Şoför Okulu alanının halka kazandırılmasını Başbakan Erdoğan görmezden gelmiştir."

"KAYISIYLA İLGİLİ TEK KELİME ETMEDİ"

Dünya kayısı başkenti olan Malatya'da 50 bin ailenin geçimin sağladığı ve zira dondan zarar gören kayısı üreticisiyle ilgili Erdoğan'ın tek bir kelime etmemesinin Malatyalıları derin üzüntüye sevk ettiğini ifade eden Arif Yıldız, Malatya Büyükşehir Belediyesinin ise miting için hizmet vermesini yanlış olarak değerlendirdi. - MALATYA

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Recep Tayyip Erdoğan Arif Yıldız Malatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title