Haberler

MHP'den Akademisyenlere 'Diplomalı Cahiller' Benzetmesi

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, bildiri yayımlayan Akademisyenlere yönelik 'Diplomalı Cahiller' benzetmesini kullandı.

MHP Malatya İl binasında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Kaya bildiriyi imzalayan akademisyenleri sert sözlerle eleştirerek "Bu, kendilerini akademisyen ilan edenler üniversitelere terör adına sızmış akılsız diplomalı cahillerdir" ifadelerini kullandı. Açıklamasına geride kalan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlayarak başlayan Kaya Gazetecilerin çok zor şatlar altında çalıştıklarını ifade ederek çalışan gazetecilere mesleklerinde başarı diledi. Geçtiğimiz günlerde sayıları binin üzerinde olan akademisyenlerin imzaladığı bildiri ile ilgili konuşan Kaya "Birkaç sözde akademisyen devletin Güneydoğu'da katliam yaptığı yönünde bir beyanda bulunmuşlardır. Ben onları şiddetle kınıyorum. Bu, kendilerini akademisyen ilan edenler üniversitelere terör adına sızmış akılsız diplomalı cahillerdir. Devletimizin bunlar hakkında gerekli işlemi yapacağına inanıyorum. Bu adamların o üniversitelere nasıl girdikleri araştırılmalıdır" diye konuştu. Geçtiğimiz günlerde İnönü Üniversitesinde meydana gelen olaylar ile ilgili de konuşan Kaya, İnönü Üniversitesi Rektörü Cemil Çelik'in olaylar ile ilgili yaptığı açıklamayı yetersiz bulduğunu belirterek, "O bombalar oraya nasıl girdi?, bunu Sayın Rektörümüz şapkasını önüne alıp iyice düşünmelidir. Orada Allah etmesin daha büyük felaketler yaşanabilirdi. Üniversitemizde güvenlik önlemlerinin acilen arttırılması lazım" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Mehmet Ali Kaya Yeşilyurt Politika Haberler

500

Yorumlar (1)

HACI BEKİRİN OĞLU HACI RECEP:

ADAM HAKLI. . . . . . . . . ŞU KAFİR PKK VE ŞUREKALARINA LANET OLSUN. . ONU DESTEKLEYEN VE ÖVENLERE DE LANET OLSUN. . ALLAH ONLARIN DA OCAKLARINA TERÖRÜ SALSIN İNŞALLAH. . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title