Haberler

MHP'den "3 Mayıs Dünya Türkçülük Günü" Kutlaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt, "3 Mayıs Dünya Türkçülük Günü" nedeniyle parti binası önünde vatandaşlara baklava ve ayran dağıttı.3 Mayıs Dünya Türkçülük Günü nedeniyle vatandaşlara seslenen Enginyurt, Akil...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Cemal Enginyurt, "3 Mayıs Dünya Türkçülük Günü" nedeniyle parti binası önünde vatandaşlara baklava ve ayran dağıttı.

3 Mayıs Dünya Türkçülük Günü nedeniyle vatandaşlara seslenen Enginyurt, Akil İnsanlar'ı hedef alarak hükümetin terörle mücadele politikalarını eleştirdi. Enginyurt, "Yakın zamanlarda duyduk ki Akil Adamlar Ordu'ya gelecekmiş, gelip Ordu'da seçme salonlarda seçme insanlara neler anlatacaklar merak ediyoruz. Akil İnsanlar şunu unutmasınlar ki, Ordulular gidip Güneydoğu'da, Doğu Anadolu'da can almadı. Ordulular dağdan inip can almadı. Ordulular davullarla, zurnalarla, kınalar yakılarak evlatlarını Peygamber ocağına bu vatanı korumak, Türk bayrağını gönderde tutmak, bağımsızlığımız ilelebet, payidar kılmak için evlatlarını askere gönderdiler. Ordulu analara gelip hangi yüzle ne anlatacaksınız. Siz gidin Güneydoğu'da, Doğu Anadolu'da evlatlarını dağa gönderen gidin bu ülkeyi bölün parçalayın asker öldürün, polis öldürün, öğretmen, imam öldürün yakın, yıkın, bölün parçalayın diyen analara babalara çok bildiğiniz barışı anlatın ki barışın ne olduğunu önce onlar öğrensin" dedi.

Enginyurt, PKK'lıları Amerika'nın koruduğunu ve Türklerin ise kendilerinden başka dostlarının olmadığını sözlerine ekledi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Cemal Enginyurt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title