Haberler

MHP'de Protokol Arbedesi

MHP Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İbreç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konuşmasını gerçekleştireceği yerdeki protokol bölümüne alınmadığını ve bazı kişiler tarafından linç edilmek istendiğini söyledi.

MHP Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İbreç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konuşmasını gerçekleştireceği yerdeki protokol bölümüne alınmadığını ve bazı kişiler tarafından linç edilmek istendiğini söyledi. Olay yerinde görevlilerle polis arasında arbede çıkarken, milletvekili İrbeç, yine polisler tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, Antalya'nın Serik ilçesinde partisinin düzenleyeceği ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de katılacağı açık hava toplantısına katıldı. Serik ilçesinde toplantının yapılacağı alana gelen İrbeç, burada protokole oturmak istediği sırada görevliler tarafından uyarıldı. Birleşmiş Milletler'de görüşülmek olan Silah Ticaret Anlaşması müzakeresi sonrası ilk uçakla Antalya'ya geldiğini ve genel merkezlerinin Devlet Bahçeli'nin programı bildirmesi sonrası konuşmayı dinlemek istediğini söyleyen İrbeç, "Devlet Bahçeli'yi takip etmekten daha doğal bir şey olamaz. Genel başkanı beklerken, bir arkadaş geldi. 'Burada oturamazsınız' dedi. Ben, 'Milletvekiliyim, genel başkanı dinleyeceğim' dedim. Bir süre sonra başka birisini de yönlendirdiler. M.Ç. isimli bir kişi geldi ve saldırıya geçti. Sonra diğerleri geldi. Beni oradan polis uzaklaştırdı" dedi.

Grubun bir anda fazlalaştığını ve polisin kendisini oradan götürmemesi halinde linç edileceğini belirten İrbeç, "Elinde demir var. Organize yapılmış hareket. ve bu bir milletvekiline yapılıyor. Bu partinin daha başarılı olması için çalışıyorum. Bunların kendi bölgemde yapılıyor olması demokrasi açısından üzücü" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title