Haberler

MHP'de Görev Paylaşımı

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde, Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden MHP Belde Teşkilatı Kadın Kolları düzenledikleri bir kahvaltı ile hem strateji belirleyip hemde görev paylaşımı yaptı.

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde, Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden MHP Belde Teşkilatı Kadın Kolları düzenledikleri bir kahvaltı ile hem strateji belirleyip hemde görev paylaşımı yaptı.

Küçükkuyu MHP'nin Belediye Başkan Adayı Tansu Dönmez'in de katıldığı kahvaltıda açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Küçükkuyu Belde Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Fatma Aktaş, "Halkımız Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında her geçen gün çoğalarak, artarak kenetlenmektedir. Halkımızla birlikte bir bütün olarak, huzur ve refah için emin adımlarla hedefe yürümekteyiz. Gücünü sadece Türk Milletinden alan Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları olarak, yaklaşan yerel seçimlerde milletimizin birlik ve bütünlüğü, refahı, mutluluğu için belediyelerde ki hizmet makamlarına talibiz ve halkımızın bize vereceği her türlü göreve hazırız. Küçükkuyu PTT binasının karşı aralığında bulunan teşkilat binamız öğleden sonra sürekli açık bulunmakta olup, tüm Küçükkuyulu hemşehrilerimizin görüşleri, önerileri, eleştirileri bizler için çok önemlidir" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Küçükkuyu Çanakkale Ayvacık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title