Haberler

MHP'de Çağrı Heyeti'nin Topladığı Olağanüstü Kongre

MHP 6. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde, divan başkanlığına seçilen Musavvat Dervişoğlu, "6. Olağanüstü Kurultayımızın başta mensubu olmakla şeref duyduğumuz aziz milletimize, ülkemize ve büyük Türk milliyetçiliği ailesine hayırlar getirmesini, bu mübarek günde Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.

MHP 6. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde, divan başkanlığına seçilen Musavvat Dervişoğlu, "6. Olağanüstü Kurultayımızın başta mensubu olmakla şeref duyduğumuz aziz milletimize, ülkemize ve büyük Türk milliyetçiliği ailesine hayırlar getirmesini, bu mübarek günde Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum." dedi.

Dervişoğlu, MHP 6. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde yaptığı açılış konuşmasında, kongreye katılan partilileri selamladı.

"6. Olağanüstü Kurultayımızın başta mensubu olmakla şeref duyduğumuz aziz milletimize, ülkemize ve büyük Türk milliyetçiliği ailesine hayırlar getirmesini, bu mübarek günde Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum." ifadesini kullanan Dervişoğlu, kongreye katılan başta delegeler olmak üzere, tüm partililere teşekkürlerini iletti.

Dervişoğlu, divan başkanlığı için yaşanan aday tartışmasına işaret ederek, şunları söyledi:

"Az önce bir tartışma yaşanmış gibi algılanmış olabilir. Elbette sabahın erken saatlerinde buraya geldiniz. Salonun fiziki şartlarını görüyorsunuz. Burada sizden başka hiç kimse iradesini korumak için bu kadar sabredemezdi. Allah hepinizden razı olsun. Elbette siz bu kadar sabretmişken, bizden de sabır ve feragat istediniz, biz de ona uyduk ancak bu divan çok özel bir divan. Bu divanda bulunan arkadaşlarımın üç tanesi var ki hakikaten yerleri doldurulamayacak nitelikleri taşıyor."

"Divan üyelerimizin biri Söğüt Belediye Başkanı, Söğüt kuruluş demektir." diyen Dervişoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Polatlı Belediye Başkanımız Mürsel Bey vardı, Polatlı kurtuluş demektir. ve bize bir emanet, bizim bu divanda sadece adımız var, başbuğumuz, cennet mekan Alparslan Türkeş'in Pınarbaşı Belediye Başkanı bu divanın üyesi. Şimdi ben bu divanda kurtuluşun sembolü olan Mürsel Bey'i varsayarak, yüksek müsaadelerinizle gündeme geçmek istiyorum."

Musavvat Dervişoğlu'nun açılış konuşmasının ardından, MHP 6. Olağanüstü Büyük Kongresi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Kaynak: AA / Politika

Polatlı Söğüt Politika Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title