Haberler

Kurultayın Yapıldığı Otelin Önünde Gerginlik! Haluk Kırcı Olay Çıkardı

Güncelleme:

MHP'de Çağrı Heyeti'nin tüzük değişikliği için topladığı kongreye katılmak isteyen Haluk Kırcı ve beraberindekilerin delege kapısından salona girmek istemesi gerginliğe neden oldu.

İZİN VERİLMEDİ

Kongrenin yapıldığı Büyük Anadolu Oteli'nin bulunduğu alana kurulan delege kapısından girmek isteyen Haluk Kırcı ve beraberindekilere izin verilmedi.

KIRCI, PROTOKOL KARTIYLA İÇERİ GİRDİ

Çevik kuvvet polisince uzaklaştırılan gruptakiler daha sonra tekrar delege kapısına geldi. Haluk Kırcı, üst araması yapıldıktan sonra içeriye protokol kartıyla giriş yaptı.

BAHÇELİEVLER KATLİAMINI İTİRAF ETMİŞTİ

Haluk Kırcı, "Bahçelievler katliamı" olarak bilinen 7 TİP üyesi gencin 1978'de öldürülmesine ilişkin davada yargılanmış, gençlerden 5'ini kendisinin 2'sini Abdullah Çatlı'nın öldürdüğünü itiraf etmişti. Kırcı mahkemede şunları söylemişti:

"O günkü şartlar içinde inanmış bir militandım. İliklerime kadar inanmıştım. Yüz kişi de gelse öldürecektim. Keşke Türkiye o günleri yaşamasaydı, kardeş kavgasına sürüklenmeseydi. Ama o günkü şartları da bakıp, anlamak lazım"

Kaynak: AA / Politika

Haluk Kırcı Akyurt Politika Haberler

500

Yorumlar (46)

Nasuri:

Şu derin devletin katliamcısınada delege kartı vermişsiniz ya yazıklar olsun. sizden bi cacık olmaz.

30
36
yanıtYanıtla
firo:

katiller partisi

25
36
yanıtYanıtla
seren/ankara:

oldum olası ben bu partiyi sevemedim. . eyer devletin bunları besleme hortumları olmasa bu parti coktan tarihe karışmışdı. . bu partiyi ayakta tutan devleten beslendigi hortumlardır eyer bir gün bu hortumları kesecek bir lider cıkarsa ortaya o zaman ben bunların hallerini görürüm birde işledikleri gecmişteki suctan dolayı yargılanırsalar. . bunlar cezaevlerinde sürünürler . . o güünler gelecek birgün

20
27
yanıtYanıtla
sürmeneli adem:

Bu adam katil değil miydi, ne işi var siyasi bir partinin içinde? hemde gençlerin katili.

27
17
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

YIYIN BİR BİRİNİZİ IRKCI LAR

25
18
yanıtYanıtla
BU NE TİPLER YAA:

MERAL AKŞENER LE DEĞİŞİM OLMAZSA BU PARTİ TAM BİTSİN!

31
11
yanıtYanıtla
Halil:

Bundan 38 yıl önce suçsuz ve günahsız 7 kişiyi öldüren bu azgın katil, şimdi gelmiş Polisle çatışıyor ve MHP tarafından özel olarak Kongreye davet ediliyor. Bu kafayla MHP bir yere varırmı, Böyle teröristleri kim muhafaza ederse etsin, o zihniyet ölüdür ölü.

20
17
yanıtYanıtla
SSA:

Nasıl yani 5 kişiyi öldürdüm demiş ve şimdi dışarda öylemi

30
4
yanıtYanıtla
vatandaş:

aynen öyle bu ülkede boşuna her gün canlar tprağa gitmiyor hani adalet nerde

yanıt14
yanıt3
Hasan:

ğa bunlardan ülkeye bir hayır gelmez tamamen kendi menfaatleri için savaşıyorlar. Birde altılı oynayan idda dan çıkmayan bir seçmene sahip.

17
15
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title