Haberler

MHP'de Bayramlaşma

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Kordon boyunda bir kafede düzenlenen bayramlaşma programına; eski Enerji, Tabii Kaynaklar Bakanı ve MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan, İl Başkanı Hamdi Ayan, Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, Ülkü Ocakları Zonguldak İl Başkanı Özgür Kurt, MHP Milletvekili adaylarından Meral Demirbaş, Karadeniz Ereğli, Alaplı, Kozlu, Kilimli, Devrek, Çaycuma ile Gökçebey ilçe teşkilatı ve partililer katıldı.

Bayramlaşma programında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, partisinin il başkanlığı tarafından düzenlenen programa katılan partililere teşekkür ederek bayramlarını kutladı. Ayan ayrıca, 16 yıl aradan sonra Zonguldak'ta bir ilkin gerçekleştiğini eski Enerji, Tabii Kaynaklar Bakanı MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan'ın milletvekili olarak seçildiğini ve bundan sonra Zonguldak'ta bir değişimin yaşayacağını belirtti. Ayan sözlerine şöyle devam etti; "Yine bir mutlu bir günle birlikteyiz. Allah bizlere mutlu ve huzurlu bayramlar geçirmemizi temenni etsin. Bugün bizler için ayrı bir önemi var. 16 yıl aradan sonra milletvekilimizle, ilçe teşkilatlarımızla ve vatandaşlarımızla bayramlaştık. Bugünün çok büyük önemi daha var. Bakanımız bizleri burada yalnız bırakmadı, yanımızda. Meclis açılacağı süreye kadar milletvekilimiz bizimle birlikte olacak. Gezmediğimiz ve teşekkür etmediğimiz köylerimiz ile beldelerimiz var. İnşallah Zonguldak bundan sonra daha da iyi olacak. Zonguldak farklılık gördü. Değişimin 7 Haziran'dan sonra görüldüğünü fark ettik. Bu amaçla bakanımızın milletvekilimizin ve teşkilatlarımızın bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum. Cenab-ı Allah bundan sonraki bayramları bizlere eriştirmek dileğiyle herkesin bayramını kutluyorum."

"7 HAZİRAN'DAN ÖNCE SÖYLEDİKLERİMİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM"

Ramazan Bayramı'nın 1. günü dolayısıyla Zonguldak MHP İl Başkanlığı'nın bayramlaşma programına katılan eski Enerji, Tabii Kaynaklar Bakanı, MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan da burada yaptığı konuşmada Zonguldak'lıların Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, 7 Haziran öncesi söyledikleri her şeyin takipçisi olacağını, Zonguldak'ın önemli sorunlarına el atacaklarını ve meselelerin çözüme kavuşturmak amacıyla konuların takipçisi olacaklarını kaydetti. Çakan; "Tüm Zonguldak'lı hemşerilerimin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bayramın hayırlar, mutluluk, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Tüm İslam aleminin de aynı şekilde Ramazan Bayramlarını tebrik ediyorum. Dünyada özellikle, yanımızda, coğrafyamızda, İslam aleminde birçok huzursuzluklar söz konusu var. Tüm İslam aleminin bayramı barış, mutluluk duymasını temenni ediyorum. Bildiğiniz gibi 7 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden milletvekili olarak Zonguldak'lı hemşerilerim tarafından seçildim. Seçildikten sonra Ankara'da milletvekili olarak göreve başladık. Meclis tatile girdi ve seçim bölgemiz olan Zonguldak'ımıza geldik. Seçimlerden önce birçok söyledim. Bu söylemiş olduklarımın tamamının takipçisiyiz. En önemli hususlardan bir tanesi Türkiye Taş Kömürü'nün (TTK) kapatılmaması ve özelleştirilmemesiydi. Diğer önemli hususlardan birisi de Filyos Projesi idi. Her zaman konuştuğumuz meselelerden diğeri de teşvik meselesiydi. Bunun akabinde ise Zonguldak'ımızın çok meseleleri var. Dün neler söylediysek, neler dile getirdiysek bugün de aynı konuları dile getiriyoruz. Bundan sonrada aynı konuları dile getireceğimizi iktidar olalım yada muhalefet olalım takip edeceğimi, iktidar olduğumuzda da takip edeceğimizi beyan etmek istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Zonguldak'lı hemşerilerimizin Ramazan Bayramı'nı en içten duygularımla bir kez daha kutluyorum, saygılar ve sevgiler sunuyorum" şeklinde konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Ramazan Bayramı Zeki Çakan Zonguldak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title