Haberler

Mhp, Çates İçin İmza Topladı

MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan ÇATES'in özelleştirilmesine karşı vatandaşlardan imza toplayarak ÇATES'in Zonguldak için gelir kaynağı olduğunu belirtti.

MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan ÇATES'in özelleştirilmesine karşı vatandaşlardan imza toplayarak ÇATES'in Zonguldak için gelir kaynağı olduğunu belirtti.

Vergi Dairesi önünde basın açıklaması düzenleyen MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, ÇATES özelleştirilmemesi gerektiğini belirterek Zonguldaklıların duyarlı olması için imza kampanyası düzenledi. Basın açıklamasında konuşan Ayan vatandaşların sessiz kalmamasını ifade ederken şunları söyledi:

"İnsanların da böyle bir platformda bulunmasını isteyerek, vatandaşlarımızdan yardımlarını eksik etmemesini ve de sessiz kalmamasını istedi. Biz buradan Zonguldaklılar olarak diyoruz ki, ÇATES'in özelleşmesini ve ihalesini başka vilayetlerle karşılaştırmayın. Çünkü ÇATES'i özelleştirdiğiniz zaman TTK'yı bitirirsiniz, bunun yanı sıra redevansçılardan çalışan arkadaşlarımızı işsiz bırakırsınız. Zonguldak bu durumu kaldıramaz. Burası özelleştiği takdirde, son zamanlarda bedduanın da şekli değişti Türkiye'de. Zonguldak'ın da ahırı alırsınız. İnsanları işsiz bırakırsınız. Buradaki vatandaşların, çoluk çocuğunun geleceğini karartırsınız. Burası çok önemlidir. Biz buradan diyoruz, bu iş başlamadan bir daha gözden geçirilsin. ÇATES'in özelleştirilmesinden vazgeçin. Bu imza kampanyası nüfusun yüzde 10'nu bulursa bu bir yürüyüş ile Zonguldak'tan başlar. Termik santralin önünde biter. Dolayısıyla biz MHP olarak Zonguldak'ın kötü gidişine dur diyebilmek için, Zonguldak'ta birlik ve beraberliğin sağlanması için her zaman için Zonguldak'a sahip çıkacağız. Artık Zonguldak'ta hiçbir şey eskisi gibi olmayacak." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Hamdi Ayan Zonguldak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title