Haberler

MHP'den Kurultay Tarihi Açıklayan Çağrı Heyeti'ne: Kararı Tanımıyoruz

Güncelleme:

Çağrı heyeti, MHP'de olağanüstü büyük kurultayın 19 Haziran'da toplanacağını açıkladı. MHP yönetimi ise, 'Kararı tanımıyoruz, kurultay 10 Temmuz'da olacak" dedi.

Çağrı Heyeti, MHP olağanüstü büyük kurultayının 19 Haziran 2016 Pazar günü saat 10:00'da, Ankara Büyük Anadolu Otel'de toplanacağını açıkladı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ise, Çağrı Heyeti'nin bu kararını tanımadıklarını açıkladı, kurultayın kendilerinin duyurduğu gibi 10 Temmuz'da yapılacağını söyledi.

ÇAĞRI HEYETİ TARİH BELİRLEDİ

Ali Sağır, Ayhan Erel ve Mehmet Bilgiç imzalı açıklamada, "Çağrı Heyetimiz tek yetkili ve görevli organ sıfatıyla Olağanüstü Büyük kongrenin 19 Haziran 2016 tarihinde saat 10.00'da Ankara Büyük Anadolu Hotels Esenboğa Thermal ve Kongre ve Kültür Merkezi Tesislerinde yapılması hususunda karar almıştır" denildi.

MHP: KURULTAY TARİHİMİZ 10 TEMMUZ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ise bu kararla ilgili olarak "tanımıyoruz" açıklaması yaptı. Yalçın, "Çağrı Heyeti'nin açıkladığı tarihi tanımıyoruz. Kurultay tarihimiz 10 Temmuz'dur" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (90)

ettiğin kadar çekersin:

bu son oyununuz olacak inşallah birdaha mhp nin önünden geçemeyeceksiniz

15
48
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Sayın BAHÇELİ dik dur eğilme bu millet seninle

2
27
yanıtYanıtla
poyraz:

al sana bir ak koyun daha

yanıt7
yanıt0
asd:

hangi millet hemserim. bahçeli orda oldukça mhp ye oy yok benden. ya mhp çağın gereklerine ayak uydurup ihtilal zihniyetinden çıkacak yada tarihin tozlu sayfalarında yer alacak. biz vatan millet sevdalısı insanlar istiyoruz koltuk sevdalısı değil. çık seçim yap yeterli oy alırsan başkan ol alamaz isen bırak koltugu yenısı gelsın. olayı yılan hikayesine çevirmenin lüzümü yok.

yanıt3
yanıt0
AZİİİ:

KONUYA ŞU AÇIDAN BAKIN BU ANLAŞMAZLIKLAR PAŞKA PARTİDE OLSA TAYYİP BOŞ DURURMUYDU BUNLAR ŞÖYLE BUNLAR BÖYLE DAHA TARİHTE ANLAŞAMIYORLAR BUNLAR ÜLKEYİMİ YÖNETECEK VB. . . . . . VB. . . . CÜMLELER KURMAZMIYDI ŞİMDİ NİYE SESSİZ ACABA İLK OKUL 3 ÖĞRENCİSİ BUNU ANLAR O YÜZDEN BAHÇELİ EFENDİ GİDECEK AKP ÇÖKECEK BAŞKA YOLU YOK

27
1
yanıtYanıtla
kral:

DEDEMDE BÖYLEYDİ SON ZAMANLARINDA KİMSEYİ TANIMAZDI.

24
1
yanıtYanıtla
ÜÇ HİLAL:

ŞİMDİ NE OLACAK YİNE POLİS OTEL ÖNÜNÜ KAPATIRSA İŞ TAMAMEN SARPA SARACAK. BU ZAMANA KADAR SANA HEP SAYGILI DURDUM AMA BU SAATTEN SONRA ZERRE SAYGIM YOK ARTIK SANA BAHÇELİ DEFOL GİT LANET OLSUN SENİN SURATINA

23
1
yanıtYanıtla
kapkara:

BU PARTİMİ BU ÜLKEYİ YÖNETECEK GÜLDÜRMEYİN BENİ. . .

6
18
yanıtYanıtla
vatan:

Yeni fetvayı duydunuz mu. hiçbir müslüman doğum kontrolüne onay vermezmiş. doğurun hemen. hem de her yıl. adam doğum kontrolü yasaklamış. Allahım sen büyüksün bu nasıl bir beladır verdin başımıza. hitler hortladı.

15
8
yanıtYanıtla
iii:

:) aslında şu manada çıkıyor eğer doğum kontrolü apıyorsan müslümanmısın acaba . Hafifletmeye çalışırken anlatım bozukluğu oldu

yanıt1
yanıt1
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title