Haberler

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın Açıklaması

MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, “Biz Erzurum’un sorunlarıyla ilgili olarak bulduğumuz her fırsatta ‘hallederiz ve halledeceğiz’ demedik.

MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, "Biz Erzurum'un sorunlarıyla ilgili olarak bulduğumuz her fırsatta 'hallederiz ve halledeceğiz' demedik. Ama böyle diyenlerin Erzurum'u 10 yılda getirdikleri nokta ortada. Neresinden tutarsanız tutun, Erzurum adeta elinizde kalıyor" dedi.

MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Parti teşkilatlarıyla birlikte her gün ayrı bir ilçede seçim çalışması yapan Kamil Aydın, 30 Mart'taki seçimlerin Erzurum için bir dönüm noktası olmasını arzu edenlerin tercihlerini MHP'den yana yapması çağrısında bulundu.

Erzurum'un AK Parti hükümetine son 10 yıldır sınırsız bir destek verdiğinin altını çizen Prof. Dr. Kamil Aydın, "Maalesef bu sınırsız destek Erzurum'a hizmet ve yatırım olarak geri dönmemiştir. Merkezi yönetimin 2011 Kış Oyunları için yaptığı yatırımların dışında Erzurum maalesef yerel hizmetlerden mahrum bırakılmış, şehir ulaşımdan imara, alt ve üstyapı hizmetlerinden trafiğe varıncaya kadar sorunlar yumağı haline getirilmiştir. Buna ilaveten mevcut yerel yönetim anlayışı, 2011 Kış Oyunları için yapılan yatırımları bile değerlendirememiş; deyim yerindeyse kar yağmış, bu anlayış ise sadece seyretmekle yetinmiştir" diye konuştu.

ERZURUM İÇİN MAKUL VE MANTIKLI PROJELERİMİZ VAR

Kendisinin yıllardır Erzurum'da yaşadığını, şehrin sorunlarına tanıklık ettiğini ve bu sorunların çözümü noktasında ayakları yere basan formüllere sahip olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Kamil Aydın, "Seçim sürecinde yaptığımız çalışmalar boyunca biz hep akıl ve mantık üzerinden gittik. Sorunlarını sıraladığımız Erzurum için makul çözüm yollarını sunduk. Sorunlara yönelik olarak başkaları gibi bulduğumuz her fırsatta 'hallederiz ve halledeceğiz' demedik. Bu şehrin gerçekleri ve ihtiyaçları üzerinden projelerimizi oluşturduk. Öbür türlü olsaydı zaten aday olmamıza bile gerek kalmazdı; 'mevcut yönetim devam etsin' der ve kenara çekilirdik. Ama onların Erzurum'u getirdikleri noktayı hepimiz görüyoruz. Bu anlayış yüzünden 10 yılda Erzurum çok şey kaybetti. Suyunu kaybetti, tertemiz havasını kaybetti, nüfusunu kaybetti, nüfuzunu kaybetti, kısaca bu 10 yıl hep kayıplarla geçti. Bugün yine çıkmışlar meydana 'hallederiz ve halledeceğiz' diyorlar. Neyi hallediyorlar ve neyi halledecekler? Daha düne kadar Erzurum'un üç ilçesinin ismini bile yan yana sıralayamayan insanlar bugün kalkmış Erzurum'un sorunlarını çözmekten dem vuruyor. Adama sormazlar mı: Madem sizler bu kadar maharetliydiniz, Erzurum'da bugün ulaşım neden sorun oluyor? Trafik neden sorun? İçme suyu neden büyük bir problem olarak orta yerde duruyor? Madem öyle kentsel dönüşümü neden beceremediniz? Neden göçün önüne geçemediniz, yatırımcıyı neden bu şehirden kaçırdınız, neden sahip çıkmadınız?" şeklinde konuştu.

AYDIN: KİMSE ERZURUM'U HİÇE SAYAMAZ

Erzurum'un ve Erzurum halkının artık gerçeklerle yüzleşme vaktinin geldiğini vurgulayan Prof. Dr. Kamil Aydın, "Ortada sorunlar yumağı haline getirilmiş bir şehir var. İşte gerçek budur. Gerçek; bu yönetim anlayışı devam ettikçe Erzurum'un bir adım bile olsun mesafe alamayacağıdır, gerileyeceği ve güç kaybedeceğidir. Erzurum halkının son 10 yılın değerlendirmesini bu minval üzere yapacağından hiç kuşkumuz yoktur. Şunu da ifade etmekte fayda var: Erzurum hiç kimsenin siyasi ikbal uğruna kullanacağı bir malzeme değildir. Bu şehir hiçe sayılacak ve halkı görmezden gelinecek bir şehir hiç değildir. Bizim itirazımız siyasi hesaplar üzerinden Erzurum'un yıllarının heba edilişine ve yeniden edilmek istenişinedir. Halkımız buna kesinlikle müsaade etmemelidir" şeklinde konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kamil Aydın Ak Parti Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title