Haberler

MHP Bursa Milletvekili Adayı Fevzi Zırhlıoğlu Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, asgari ücretle ilgili açıklama yaparak, “Geçtiğimiz dönem asgari ücret bin dört yüz lira olursa devlet batar diyen AK Parti bu seçim asgari ücreti bin 300 liraya çıkartacağını söylüyor” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, asgari ücretle ilgili açıklama yaparak, "Geçtiğimiz dönem asgari ücret bin dört yüz lira olursa devlet batar diyen AK Parti bu seçim asgari ücreti bin 300 liraya çıkartacağını söylüyor" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Yenişehir'in Sölemiş köyünde vatandaşlarla buluşan Zırhlıoğlu, kendi iktidarlarında köylüye mazotun 1 lira 75 kuruş olacağının sözünü verdi. Milletin en önemli problemlerinden biri geçim sıkıntısı olduğunu belirten Zırhlıoğlu, "Köylümüz üretiyor, ama tarlaya ektiği ürünün karşılığını alamıyor. Geçtiğimiz günlerde Karacabey'den bir çiftçi kardeşimiz bizi arayarak tarlasındaki domatesleri sürdüğünü beyan etti. Bütün bunların sebebi milletimizin ihtiyaçlarına doğru çözüm bulunamaması ülkemizde zevki sefa için mazot kullananda 4 lira veriyor. Milletimiz için ürün yetiştiren çiftçimizde 4 lira veriyor. Benim bir yatım olsa bütün vergilerinden muaf olarak yatıma mazotu alıp gezebilirim. Türk milletinin temel direği olan köylünün girdilerinden en önemlisi olan mazot vergisiz verilmeli. Biz mazotun 1 lira 75 kuruştan vereceğimizi söyledik. Bu seçimde milletimiz bize sorumluluk verirse böyle yapacağımızı ifade ettik" diye konuştu.

Asgari ücret konusunda da konuşan Zırhlıoğlu, "AK Parti 13 yıldır ülkeyi yönetiyor. Şimdi diyorlar ki asgari ücreti bin 300 lira yapacağız. Fakat AK Parti geçtiğimiz dönem böyle demiyordu. Diyorlardı ki devlet bu asgari ücreti verirse batar diyorlardı. Biz asgari ücreti bin 400 lira yapacağız demiştik. AK Parti devlet bu parayı verirse maaşları ödeyemez batar böyle bir kaynak yok demişlerdi. Şimdi asgari ücreti bin 300 lira yapacaklarını bununda devlete hiçbir yük olmayacağını söylüyorlar" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Fevzi Zırhlıoğlu Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title