Haberler

MHP Bozüyük İlçe Teşkilatının İftar Yemeği

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından iftar yemeği verildi.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından iftar yemeği verildi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programında ezanın okunması ile oruçlar açıldı. İftarın ardından İlçe Başkanı Mustafa Çetintaş, partililerine hitaben kısa bir teşekkür konuşması yaparak, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni etti. Ardından MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker tarafından bir konuşma yapıldı.

Şeker konuşmasında, "Ne mutlu ki Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetinde huzur ve refah içerisinde bir Müslüman olarak orucumuzu tutabiliyoruz. Ama şöyle bir etrafımıza baktığımızda birçok Müslüman ülkelerinde karışıklıklar var ve Müslümanların ne kadar zor durumda olduklarını görüyoruz. 1,5 milyon Suriyeli vatandaş Türkiye'de ikamet ediyor. Filistinli vatandaşların İsrail zulmünü çekiyor ve kendilerine 'Müslüman' denen IŞİD terör örgütü nedeniyle Irak'taki Türkmenlerin cefa çektiğini seyrediyor, hükümetin ise hiçbir şey yapmadığını görüyoruz. Yazıktır, günahtır. Bir Filistinli kardeşine değer verdiğin kadar Irak'ta ki Türkmen kardeşine yardım etmek senin vazifendir. Ayrıca Çin'de ki Müslüman kardeşlerimizin oruç tutmasını yasaklayan hükümeti de protesto ediyoruz. Çevremizde bütün bunlar yaşanırken bu olaylara seyirci kalan bir hükümet görüyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili de konuşan Şeker, isteklerinin kimseyi ayırmadan, bölmeden bütün Türkiye'deki insanları kucaklayacak bir Cumhurbaşkanı seçilmesi olduğunu söyledi.

Şeker açıklamasında, "Önümüzde ilk defa Türkiye de halkın seçeceği bir Cumhurbaşkanı seçimi ile karşı karşıyayız. Biz demokrasiye inanan insanlar olarak 3 Cumhurbaşkanı adayı var. Hepsine başarılar diliyoruz. Ama bizim istediğimiz kimseyi ayırmadan, bölmeden bütün Türkiye'deki insanları kucaklayacak bir Cumhurbaşkanı seçilmesidir. 'Sen şusun, sen busun' demeden, insanları ayırmadan, insanları adalet anlayışı içerisinde demokrasi anlayışı içerisinde kucaklayan bir Cumhurbaşkanına ihtiyacımız var. Muhafazakar, milliyetçi, vatanını milletini seven bir Cumhurbaşkanına ihtiyacımız var. En doğru kararı sizler vereceksiniz. Burada bizler parti başkanını seçmiyoruz. Bizler Türkiye Cumhuriyetine Cumhurbaşkanı seçiyoruz. Bizler Ekmeleddin İhsanoğlu'nu parti olarak destekliyoruz. Türkiye'yi kucaklayacak bir Cumhurbaşkanı olacağına inanıyoruz. Bunun kararını sizler vereceksiniz" diye konuştu.

Belediye Düğün Salonu'ndaki programa, MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, İl Başkanı Sabri Erarslan, MHP İlçe Başkanı Mustafa Çetintaş, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özbekar, İl Genel Meclisi üyeleri Zeki Uyanık ve Ahmet Eren, Belediye Meclis üyeleri, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve partililer katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title