Haberler

MHP Bilecik Teşkilatı İftarda Buluştu

MHP Bilecik Teşkilatı düzenlenen iftarda bir araya geldi.

MHP Bilecik Teşkilatı düzenlenen iftarda bir araya geldi.

İftar programında merhum Alparslan Türkeş'in kendi sesinden iftar duasının okutulmasının ardından MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, yaptığı konuşmada, dünyada müslümanlara yönelik katliamlar yaşandığını söyledi.

Şeker,  şunları kaydetti:

"Geçen yıl ramazan ayında Suriye, ondan 2 yıl önce Irak ve bu yıl ramazanda ise Mısır, Libya ve Tunus'u konuşuyoruz. Ne yazık ki eş başkanlığının bizde olduğu Büyük Ortadoğu Projesi'nde yapılanların hepsi müslümanlara karşı oynanan bir oyundur. Hepimizin iyi düşünmesi lazım. Artık birbirleriyle savaş değil, kendi iç ülkelerindeki savaşı seyrediyorsunuz. Mısır'da binlerce müslüman birbiriyle savaşıyor. Cezayir'de kardeş kardeşi vuruyor. Tunus'ta muhalefet lideri öldürüldü ve insanlar birbirini katlediyor. Sıra nereye geliyor? Suriye'de bir milyon kişi ülkeyi terk etmiş çoğu da bizim ülkede yazık. Irak'ta, Afganistan'da binlerce kişi ölmüş işte bu birbirine kırdırılan müslümanları hep beraber seyrediyoruz. Ne Avrupa'nın ne de Amerika'nın hiçbirinin gözünde bu islam ülkelerinde yaşanan karışıklık var. Ne yazık ki bu kıyım göz ardı ediliyor ve sıra da yavaş yavaş Türkiye'ye geliyor. BOP Projesi'nde karıştırılmayan iki ülke kaldı. Birisi İran diğeri de Türkiye. Burada hepimizin çok dikkatli olması lazım."

MHP Bilecik İl Başkanı Hüseyin Köymen de geleneksel hale gelen iftar yemekerinde buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, önümüzdeki günlerde gelecek Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Özel bir restoranda verilen iftara, MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, MHP Bilecik İl Başkanı Hüseyin Köymen, Merkez İlçe Başkanı Sinan Özkeskin, SMMMO Bilecik Başkanı Hüseyin Şensoy, Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halit Gölcan ve pertililerin yanı sıra CHP Bilecik İl Başkanı Av. Çağatay Karaahmet ve CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan da katıldı. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Bahattin Şeker Suriye Irak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title