Haberler

MHP Bilecik Merkez İlçe Kongresi

MHP Bilecik Milletvekili Şeker: "İnsan öldürülmemeli ama her olaya her düşünceye karşıda Avrupa bizimle beraber olmalı. İşine geldi mi böyle, işine gelmedi mi böyle olmamalı"

MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, "İnsan öldürülmemeli ama her olaya her düşünceye karşıda Avrupa bizimle beraber olmalı. İşine geldi mi böyle, işine gelmedi mi böyle olmamalı" dedi.

Şeker, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde, partisinin Merkez İlçe Kongresi'nde, Paris'teki terör olaylarına değinerek, Müslümanlığın yozlaştırılmaya çalışıldığını iddia etti.

Düşünce ve ifade özgürlüğünü kabul ettiklerini ancak her ülkenin kutsallarının olduğunu ifade eden Şeker, şöyle konuştu:

"Son zamanlarda her şey yozlaştırıldığı gibi dinimizde yozlaştırılmaya başladı. Bizim dinimizi karıştırmak isteyen bununla ilgili söylemler yapan bir çok kişiler var. Dünyada Müslümanlığa karşı bir olaylar başlatılıyor. Son olayda hep beraber Paris'te gördük. Bizim peygamberimize, Kuranımıza, dinimize, Müslümanların kutsallarına bir şey söyleme hakkına sahip değil. Müslümanlıkta öldürmek yok ama Paris'teki terör saldırısıyla binlerce kişiyi dolduruyorsunuz. Bosna'da, Afganistan'da, Afrika'da Suriye'de ve Reyhanlı'da ölen Müslümanları Avrupa'da görmüyorsunuz. Bunların cezasını hak hukuk adalet vermeli. İnsan öldürülmemeli ama her olaya her düşünceye karşıda Avrupa bizimle beraber olmalı."

Partide çeşitli görevlerde bulunan iki adayın birbirinden farkının olmadığını, kaybedenin olmayacağını ve kazananın Milliyetçi Hareket Partisi olacağını vurgulayan Şeker, "Seçim yaklaşıyor, önemli bir seçim. Bu seçim başkanlık sistemi yönünden AK Parti içinde mühim bir seçim. Saldıracakları tek yer Milliyetçi Hareket Partisi ve milliyetçilik" dedi.

Mevcut Merkez İlçe Başkanı ve aday Mahmut Özbekar ile diğer aday Mustafa Aydemir'in konuşmalarının ardından 331 delege oy kullandı. 331 delegenin oy kullandığı ve 3 oyun geçersiz sayıldığı kongrede, Aydemir 184 oyla başkan olarak seçilirken, Özbekar ise 144 oy aldı.

Kongreye, MHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Yılmaz, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Yenipazar İlçe Başkanı İlhan Öden, ilçe başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi İlyas Şeker Paris Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title