Haberler

MHP Beypazarı İlçe Kongresi Yapıldı

MHP Beypazarı 10. Olağan Kongresinde Hamdi Ayanoğlu ilçe başkanlığına seçildi.

İnözü Vadisi'nde bir tesiste gerçekleştirilen kongreye, MYK üyesi Hediye Akdere, MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya ile partililer katıldı.

Divan başkanlığına MYK üyesi Hediye Akdere getirilmesinin ardından, partinin faaliyet raporu okundu.

Fatih Çetinkaya, kongrede yaptığı konuşmada, 6 Aralık'ta başlayan ilçe kongrelerinden 15'incisinin Beypazarı'nda gerçekleştirildiğini söyledi.

MHP olarak siyaseti, kendilerine bir makam ya da seyise menfaat için yapmadıklarını ifade eden Çetinkaya, "Bu mukaddes vatanın mensubiyetini taşıyan şerefli insanlarına hizmet etmenin şekli olarak görüyoruz ve bu şerefi yaşamak için siyaset yapıyoruz" dedi.

İlçe Başkanı Ahmet Uzunoğlu ise yeniden aday olmadığı kongrede yaptığı konuşmada, dönemlerinde Beypazarı'nda 3 dönem belediye başkanlığını kazandıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından tek liste halinde gidilen kongrede, ilçe başkanlığına Hamdi Ayanoğlu seçildi. Ayanoğlu, teşekkür konuşmasında, MHP'nin Beypazarı ilçesini yeniden kalesi olarak yapmak üzere çalışmalarda bulunacaklarını ve bunu elbirliği ile başarmanın gayreti içinde olacaklarını söyledi. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Fatih Çetinkaya Hediye Akdere Beypazarı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title