Haberler

MHP Bayburt Il Başkanı Kasap

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, "Türk milleti değiştirilecek anayasası ile bundan sonra batının karşısında tek ses, tek nefes olarak güçlü bir şekilde duracaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap, "Türk milleti değiştirilecek anayasası ile bundan sonra batının karşısında tek ses, tek nefes olarak güçlü bir şekilde duracaktır." dedi.

MHP İl Başkanı Kasap, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin birliğine ve dirliğine göz diken iç ve dış düşmanların her gün yeni bir fitne ürettiklerini belirterek, "Almanya, Hollanda ve Avrupa ülkeleri Türkiye'ye dair gerçek niyetlerini gün yüzüne çıkarmış ve Türk Dışişleri Bakanının ülkelerine girişine izin vermemiştir. Demokrasiden, insan haklarından bahseden batı küstahlığına yenilerini eklemekten geri durmamaktadır." ifadesini kullandı.

Türk milletinin 15 Temmuz darbe girişimine karşı topyekün gösterdiği duruşun haçlı zihniyetini yeniden hortlattığını dile getiren Kasap, şunları kaydetti:

"Birleşen ve güçlenen Türkiye'nin ayak sesleri Avrupa'nın uykularını kaçırmaktadır. Bütün bu yapılan karşı düşmanlıkların arkasında Türkiye'de 16 Nisan'da yapılacak olan anayasa referandumu yatmaktadır. Batı tarihten bugüne her zaman Türklerin kardeş kavgasının içerisinde olmasını, devleti yönetenlerin farklı düşünmesini ve sürekli çatışmasını arzulamış ve bunun için fırsat buldukça fitne tohumu ekip Türkiye'nin bölünmesi için yatırım yapmıştır."

Türkiye'nin, 16 Nisan'da darbecilerin yaptığı anayasayı milletin kendisinin değiştireceğini ifade eden Kasap, "Değişen 18 maddenin hiç birinde büyük Türk milletinin zararına, devletimizin bekasını tehlikeye sokacak hiçbir ifade yoktur. Türk milleti değiştirilecek anayasası ile bundan sonra batının karşısında tek ses, tek nefes olarak güçlü bir şekilde duracaktır." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Bekir Kasap Türkiye Bayburt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title