Haberler

MHP Battalgazi İlçe Başkanlığı Mahallelerin Nabzını Tutmaya Devam Ediyor

Milliyetçe Hareket Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin ve İlçe Yönetimi, 7 Haziran'da yapılacak olan Genel Seçimler öncesinde mahallelerin nabzını tutmaya devam ediyor.

MHP Battalgazi İlçe Teşkilatı mahalle mahalle gezerek halkın taleplerini ve isteklerini tek tek öğreniyor. Daha önce Göztepe, İskender ve Selçuklu mahallelerini gezerek buralarda yaşayan vatandaşlarla sohbet edip, ev ziyaretleri yapan MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin ile Başkan Yardımcılarından Mesut Aslangiray, Yaşar İnce, Serdar Yılmaz ile MHP Malatya Kadın Kolları Başkanı Hasibe Varol, bu kez de Teştepe Mahallesindeki vatandaşlarla biraraya geldiler.

Taştepe Mahallesinde ikamet eden vatandaşların büyük ilgi gösterdiği MHP Battalgazi İlçe Yönetimi, kendilerini misafir eden bir evi ziyaret ederek burada sorunları, sıkıntıları dinleyip, Genel Seçimlerde destek istedi.

7 Haziran'da yapılacak olan Genel Seçimlerde Malatya'da MHP'nin zirveye çıkacağına inandıklarını ve çalışmaları öncelikle mahalle bazında yaptıklarını söyleyen MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, "MHP'yi daha da güçlendirmek için kapı kapı gezerek çalmadık kapı bırakmayacağız. Çevre yolunun alt tarafında yaşanan sorunlar belli, verilen sözler yerine getirilmemiş. Sorun ve sıkıntıları çözecek kadrolar bizde var" dedi.

Taştepe Mahallesinde yaşayan bir vatandaş, "Mahallemizin sorunları için verilen sözlerin hiç biri tutulmadı, İktidar partisi çalışmadı, bizi göz ardı ettiler" diyerek serzenişte bulundu.

MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin ise, "MHP olarak vaadde bulunmuyoruz, verdiğimiz sözün arkasında duruyoruz, 46 yıllık ideolijisi olan köklü bir partiyiz, hak ettiğiniz hizmetleri almanız için size MHP yeter hepinizin desteklerini bekliyoruz. Malatya'da ve Battalgazi'de MHP'yi şaha kaldırma vakti gelmiştir" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gökhan Şahin Battalgazi Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title