Haberler

MHP Balıkesir Adayı Ok, Seçimi Değerlendirdi

Güncelleme:

Balıkesir'de MHP'den Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ve seçimleri kaybeden İsmail Ok, düzenlediği basın toplantısında seçimleri değerlendirdi.

BALIKESİR (İHA) – Balıkesir'de MHP'den Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ve seçimleri kaybeden İsmail Ok, partisinin Bandırma İlçe Teşkilatı'nda düzenlediği basın toplantısında yerel seçimleri değerlendirdi.

2013 yılı yaz aylarında kendisinin Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni kazanacağından emin olarak aday olduğunu ifade eden Ok, "Son sözü millet söylemiştir. O söz üzerine söz söylemek olmaz" diyerek, mahalli seçimlerin kaybedilmesine CHP il yönetiminin sebep olduğunu ileri sürdü. Ok, "Son 15 güne kadar bütün araştırmalarda farklı bir şekilde önde gidiyorduk. Ancak bu zaman zarfında CHP ve AK Parti işbirliği ile çevrilen entrikalar sonrasında kaos ortamı hazırlandı. Balıkesir'de yarışın AK Parti ve CHP arasında geçtiği yalanı her iki parti tarafından kamuoyuna pompalandı. Buna rağmen oylarımız azalsa da yüzde 35 oy ile ilk sıradaydık. Bunu gören AK Parti İl Teşkilatı sahada kendi çalışmalarını bırakarak CHP çalışması yapmaya başladı. AK Parti kendi billboard haklarını son on günde CHP'ye nedense devretmiştir. Bütün bu ayak oyunlarına rağmen Balıkesir'de MHP'nin önde olduğunu gören AK Parti ve CHP teşkilatları, benim seçimlerden çekildiğim yalanını ortaya atmışlardır. Balıkesir'de sağ seçmenler bu yalan üzerine oylarını AK Parti'ye atmışlardır. Buna sebep olan, biz seçimlerde öndeyiz diyen ve oyların AK Parti'ye kaymasına yol açan CHP İl Teşkilatı'dır. Bu yüzden seçimlerden bu yana CHP tabanından kendi örgütüne büyük tepki vardır. İl örgütünün bu tepkiyi göğüsleyebileceğini düşünmüyorum. Her şeye rağmen bize inanan ve oylarıyla bunu gösteren Bandırma halkına teşekkür ederim. Bizlere haklarını helal etsinler" dedi.

Genel seçimlerde milletvekili adayı olup olmayacağı sorusu üzerine Ok, "Ben bu partinin bir neferiyim. Benim makam ve mevkilerde gözüm yok. Partim nerede ve ne görev verirse onu yapmaya çalışırım" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Balıkesir Bandırma Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

mehmet gençmobilWeb@haberler.com:

mhp den sayin ismail ok u balikesirimize millet vekili olacak görmek isteriz saygilar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title