Haberler

MHP Ankara Milletvekili Ayanoğlu, Kaynarca'yı Gezdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara Milletvekili Hamit Ayanoğlu, Kaynarca ilçesinde parti yöneticileriyle bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara Milletvekili Hamit Ayanoğlu, Kaynarca ilçesinde parti yöneticileriyle bir araya geldi.

İlçe Başkanlığında İlçe Başkanı Mustafa Boğaz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Ayanoğlu, ülke ve partideki gelişmeler hakkında bilgi verdi.

İstanbul-Kazlıçeşme'de 5 Ekim'de yapılacak olan demokrasi mitingine geniş katılım sağlanmasının önemine değinen Ayanoğlu, şöyle konuştu:

"AB ülkeleri ve ABD çiftçisi kendi hükümetlerinden büyük destekler alıyor ama piyasada Türk ile Alman çiftçisi, adaletsiz yarış içine sokuluyor. 100 metrelik koşuda Alman ya da İspanyol çiftçi 40 metre ileriye konuluyor ve Türk çiftçisine 'koş ve onları geç' deniliyor. Aynı şartlarda yarış söz konusu değil. AB, 100 milyar destek bütçesinin 45 milyarını tarıma veriyor. ABD Hükümeti çiftçiye 90 kuruşa mazot veriyor. AB ülkeleri çiftçisine 1 ile 1,20 lira arasında mazot veriyor. Ayrıca ürüne de ABD'de 100 dolar, AB ülkeleri 102 avro destekte bulunuyor. Dolayısıyla mısır ve diğer ürünleri ucuza üretiyor.

Mısır ithal edersen tabii fiyatlar düşer. Yakında mısır hasadı yapılacak ve bu durumda fiyatlar düşecek."

Ayanoğlu, daha sonra Kaynarca Sanayi Sitesi'nde esnafları ziyaret etti. - Sakarya

Kaynak: AA / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Hamit Ayanoğlu Kaynarca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title