Haberler

MHP Ankara Milletvekili Adayı Sibel Ersoy Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara 1. Bölge Milletvekili adayı Ayşe Sibel Ersoy, Polatlı'da seçim çalışmalarını sürdürdü. Gezisine hastane ziyaretleriyle başlayan Ersoy, hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastane ziyaretlerinin ardından nöbetçi eczanede eczacı meslektaşlarına uğrayan MHP Ankara 1. Bölge Milletvekili adayı Uzman Eczacı-Farmakolog Ayşe Sibel Ersoy, mesleki sorunları ele aldı.

Polatlı'da son olarak gençlerin sorunlarını dinlemek üzere kafeleri ziyaret eden Ersoy'a, özellikle Ankaragücü taraftarı gençler yoğun ilgi gösterdi.

Bugünün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı olduğunu vurgulayan Sibel Ersoy, 7 Haziran seçimlerinde 1919 ruhunu sandıklarda yaşatacaklarını söyledi.

Vatanın ve bayrağın tehlikede, Türkiye'nin adeta uçurumun kenarında olduğunu belirten Ersoy, gençlerin milli değerlere sahip çıkmasını ve duyarlı olmalarını istedi.

Cumhuriyet kazanımlarının önemini vurgulayan MHP Ankara 1. Bölge Milletvekili adayı Ayşe Sibel Ersoy'a Ankaragücü taraftarı gençler de, kendilerinde olan bu önemli sorumluluğun bilinciyle hareket edecekleri sözünü verdi.

Seçim çalışmaları boyunca Sibel Ersoy'u her zaman yanlarında gördüklerini ifade eden gençler, kendisine "Ankara'nın Gücü" tanımını uygun bulduklarını belirttiler.

Sibel Ersoy da, bu tanımlamanın kendisini çok mutlu ettiğini söyleyerek, 7 Haziran seçimleri sonrasında MHP iktidarı ve ardından ülke sorunlarının çözümü için destek istedi.

MHP Ankara 1. Bölge Milletvekili adayı Ayşe Sibel Ersoy, gençlerle Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk heykeli önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Ayşe Sibel Ersoy Ankaragücü Polatlı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title