Haberler

MHP Ankara İl Teşkilatı'ndan Uyuşturucu ile Mücadele Etkinliği

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanlığı, 16-22 Kasım tarihleri arasında uyuşturucunun zararlarına dikkat çekmek amacıyla “Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadelede Bilgilendirme Etkinliği” düzenliyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanlığı, 16-22 Kasım tarihleri arasında uyuşturucunun zararlarına dikkat çekmek amacıyla "Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadelede Bilgilendirme Etkinliği" düzenliyor.

MHP Ankara İl Başkanlığı, giderek gençlik arasında büyük bir tehlikeye dönüşen uyuşturucu madde ile mücadeleye dikkat çekmek için bir program düzenledi. Etkinlik kapsamında 16-22 Kasım tarihleri arasında çeşitli sergi ve bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirilecek. MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, uyuşturucunun geldiği noktayı yapılan etkinlik aracılığıyla tüm boyutlarıyla sergileyeceklerini belirterek, "Uyuşturucu ile mücadelede Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı olarak biz de birer nefer olmak istiyoruz. Uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadelede bilgilendirme etkinliğimiz 16 Kasım'da başlayacak ve 22 Kasım'da düzenlenecek sergi ile sona erecek" diye konuştu.

Çetinkaya, etkinlik programıyla ilgili şu bilgileri verdi:

"17 Kasım'da Kadın Kolları İl Başkanlığımızın düzenleyeceği brifing gerçekleştirilecek. 18 Kasım'da metropol ilçelerimizde açılacak sergilerle beraber bilgilendirme ve broşür çalışmaları yapılacak. 19 Kasım tarihinde yerel yöneticiler ve belediye meclis üyelerinin katılacağı uyuşturucu ile mücadele yöntemleri konulu brifing gerçekleştirilecek. 20 Kasım'da uyuşturucunun zararları konusunda bilgilendirme amaçlı açılacak serginin ardından 21 Kasım Pazartesi günü Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde konunun uzmanlarının katılacağı sempozyum düzenlenecek."

Etkinlikte uyuşturucu konulu tiyatro gösterimi yapılacak

Çetinkaya, sempozyumun yapıldığı aynı gün uyuşturucu ile mücadele konusunda bilgilendirici bir tiyatro gösterimi gerçekleştirileceğini kaydetti. Çetinkaya, Yazar Emin Özbey'in eserinden sahneye konulan 'Düşmeme İzin Verme-Kontrol Sende' adlı oyunu Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu oyuncularının sahneleyeceğini belirterek, "Bir haftalık etkinliğimiz 22 Kasım 2016 Salı günü MHP Genel Merkezi'nde düzenlenecek sergiyle son bulacak" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Fatih Çetinkaya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title