Haberler

MHP Ankara İl Teşkilatı Bayramlaştı

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, düzenlenen bayramlaşma programında, bir daha acılar içinde bayram yaşamamayı diledi.

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, düzenlenen bayramlaşma programında, bir daha acılar içinde bayram yaşamamayı diledi.

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Ankara İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma töreninde partililerin ve katılımcıların bayramlarını kutladı. Ankara İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma törenine, MHP Ankara İl Yönetim Kurulu üyeleri, milletvekili adayları, ilçe başkanları ve teşkilat yöneticileri ile partililer, aileleriyle birlikte katıldı. MHP İl Başkanı Fatih Çetinkaya, heyetler halinde gelen konukları ile makamında bayramlaştı ve sohbet etti.

Bu arada MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya, bayramlaşma töreninde yaptığı değerlendirmede, Türk milletinin terör saldırıları ve peş peşe gelen şehit haberlerinin acıları içinde bir bayram geçirdiğine dikkat çekti. Çetinkaya, "Bayramları kardeşliğimizin pekişmesi açısından bir fırsat bilip gönülden kucaklaşıp, candan birbirimize sarılmalıyız. Bir daha hüzün ve acı dolu bayram yaşamamak en büyük dileğimizdir" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatih Çetinkaya Politika Güncel Haberler

title