Haberler

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya: "Andımızı Unutturmayacağız"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Başbakan'ın açıklamasının ardından yayınlanan bir yönetmelikle artık ilkokullarda okunmayacak olan Andımızı unutturmamaya kararlı olduklarını açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Başbakan'ın açıklamasının ardından yayınlanan bir yönetmelikle artık ilkokullarda okunmayacak olan Andımızı unutturmamaya kararlı olduklarını açıkladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hazırlattığı çerçeveli ve Türk bayrağı içinde Andımızın sözleri bulunan tablo ile MHP eski Milletvekili, fikir ve siyaset adamı Nevzat Kösoğlu'na ait "Türk Olmak ya da Olmamak" isimli kitabın tüm teşkilatlara dağıtımına Ankara'dan başlandı. MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya hazırlanan tabloları düzenlenen bir törenle partisinin ilçe başkanlarına hediye etti.

AK Parti eliyle Türklüğe savaş açılan bir süreç yaşandığını ifade eden Çetinkaya, şunları söyledi: "Türk milliyetçileri buna asla izin vermeyecek. Türkiye, AKP eliyle ne kadar karanlık günler yaşasa da bu günleri hep birlikte aşacağız. Türk milliyetçileri Türküm, doğruyum, çalışkanım demekten gurur duymaktadır, duymaya da devam edeceklerdir. Çünkü Türk'üm demek bizlerin varlık nedenidir.

Ama ne yazık ki, Türkiye'yi yönettiğini iddia edenler maalesef 'Ne Mutlu Türk'üm' demeyi bile hazmedemediler. Milliyetçi Hareket Partisi mensupları olarak bizler 'Ne Mutlu Türk'üm' demekten gurur duyuyoruz. Türk'üm demek bizim varlık sebebimizdir. Bundan sonra da var olacağımızın işaretidir. Bunu herkes böyle bilmelidir. Bu inançla ve şuurla Milliyetçi Hareket Partimizin Lideri sayın Genel Başkanımızın hediye ettiği Andımız tablosunu tüm teşkilatlarımıza gururla asacağız.

AKP iktidarı ne yaparsa yapsın, aziz Türk milleti de Andına sahip çıkacaktır. Yeminimizin her zaman yanında olarak AKP'nin karanlığa sürüklediği Türkiye'nin tüm teşkilatlarımızla sahibi ve bekçisi olacağız." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Fatih Çetinkaya Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title