Haberler

MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya: "Türkiye Referandumda Aziz Milletimizin Kararlı Duruşuyla Işığa...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, “Türkiye, 16 Nisan’da aziz milletimizin kararlı duruşuyla ışığa kavuşacak, geleceğe daha sağlam temellerle adım atacaktır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, "Türkiye, 16 Nisan'da aziz milletimizin kararlı duruşuyla ışığa kavuşacak, geleceğe daha sağlam temellerle adım atacaktır" dedi.

MHP Ankara İl Başkanlığı, yaşanan siyasi gelişmelerle ilgili bilgilendirme toplantılarının ilkini gerçekleştirildi. Pursaklar Saray'daki Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, "Biz Milliyetçi Hareket mensupları olarak Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğinin farkındayız. İnşallah ülkemiz, 16 Nisan'daki referandumda aziz milletimizin kararlı duruşuyla ışığa kavuşacak, geleceğe daha sağlam temellerle adım atacaktır" şeklinde konuştu.

Milliyetçilik Platformu adı altında birtakım grupların başta ana muhalefet partisi olmak üzere bazı partilerin kanatları altına girmelerini ibretle takip ettiklerini söyleyen Çetinkaya, bu insanların Milliyetçi Hareket ile hiçbir bağlarının kalmadığını kaydetti.

"Geleceği gören lider Devlet Bahçeli"

MHP Ankara İl Teşkilatı olarak siyasi gelişmeleri değerlendirme ve 16 Nisan'da yapılacak referandumla ilgili bilgilendirme toplantısı için bir arada bulunduklarını belirten Çetinkaya, şöyle devam etti:

"Türkiye Cumhuriyeti için Türklüğün geleceği için önce ülkem sonra partim ve ben diyen bir anlayışın mensupları olarak aziz milletimizin geleceğe güvenle bakabilmesinin sigortasıyız. Unutulmasın ki Türkiye'nin yönetiminin yasal ve sağlam bir statüye geçmesini, cumhurbaşkanlığının hukuka ve anayasaya uygun hale getirilmesini 2004 referandumu öncesinde bugünleri görerek dile getiren liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'ydi. Milliyetçi Hareket mensupları olarak 16 Nisan'da anayasa referandumu nedeniyle önümüze konacak sandığa gideceğiz ve hep birlikte aziz milletimiz için, devletimiz için, Cumhuriyetimiz için ve Türklüğün bekası için evet mührünü vuracağız."

MHP Ankara İl Başkanlığının siyasi gelişmelerle ilgili bilgilendirme toplantısında Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Ankara Milletvekilleri Mustafa MİT ve Erkan Haberal ile MYK Üyesi Yaşar Yıldırım da açıklamalarda bulundu.

MHP üzerinde 48 yıldan beri oynanan oyunlara dikkat çeken MYK Üyesi Yaşar Yıldırım, 16 Nisan referandumun ülkenin geleceği açısından çok önemli olduğunu ifade ederek, huzurun ve güvenin tesisi için evet diyeceklerini söyledi.

Ankara Milletvekili Mustafa MİT de, günümüzde kendilerine eski ünvanını vererek hayır kampanyası sürdürenlerin geçmişte MHP mensuplarının kanının akmasında ve şehit olmalarında payı olanlarla kol kola gezmelerini ibretle takip ettiklerini kaydetti.

"15 Temmuz bir milattır"

Toplantının son konuşmacısı MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Şefkat Çetin oldu. Çetin, salonu dolduran partililere seslenerek şöyle dedi:

"Dün neyi söylediysek, her kademedeki arkadaşımız, liderimiz dahil söylediğimiz her şeyin arkasındayız. Dünkü söylediklerimizin hiçbirisinden bugün vazgeçmiş değiliz. Ancak bu devleti biz kurduk, bu vatanın sınırını kanlarımızla biz çizdik. Bin yıldır bir arada yaşıyoruz. Yaşadığımız 15 Temmuz bir ihanet gecesidir. Bu nedenle diyoruz ki 15 Temmuz milattır."

Çetin, "Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından Başbakanımız, hükümet yetkililerimiz, Adalet ve Kalkınma Partisine oy veren bütün kardeşlerimiz tarafından da çok açık ve net ifade edilmektedir ki milliyetçi, ülkücü hareketin lideri Devlet Bahçeli, ülkesi ve milleti için en kritik zamanda koyduğu tavırla Türkiye'yi kaostan, iç savaştan kurtaran kişidir" açıklamasında bulundu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Fatih Çetinkaya Şefkat Çetin Politika Güncel Haberler

title