Haberler

MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya: "Babalık Fedakarlık ve Özverinin Adıdır"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, babaların evlatları için bir manevi sığınak olduklarının asla unutulmamasını istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, babaların evlatları için bir manevi sığınak olduklarının asla unutulmamasını istedi. Çetinkaya, babalığın fedakarlık ve özverinin adı olduğuna dikkat çekti.

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Babalar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Çetinkaya'nın mesajı şöyle:

"Bir Babalar Günü'ne daha ihanet çetelerinin ülkemiz üzerindeki oyunlarının arttığı bir dönemde gelen şehit haberleri arasında ulaştık. Evlatlarının hayatından endişeli analar ve babalar, endişeli günler yaşıyor. Umuyorum bu Babalar Günü, bir daha şehit vermeyeceğimiz günlerin habercisi olur.

Şüphesiz baba, Türk aile yapısında mihenk taşıdır. Elleri öpülesi babalar, ailemizin temel direğidir. Tüm ömrünü evlatlarının iyi yetişmelerine, huzurlu olmalarına adayanlar şüphesiz babalarımızdır. Bir manevi sığınak olarak özveri ve fedakarlığın sembolü olan babalarımızın kıymetini çok iyi bilelim.

Bu özel gün nedeniyle fedakarlık ve özveri kalesi babalarımızı saygı ve minnetle anıyor; Babalar Günleri vesilesiyle ellerinden öpüyor; saygılar sunuyorum." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Fatih Çetinkaya Babalar Günü Politika Haberler

title