Haberler

MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya: "Ankaragücü'ne Şampiyonluk Hediyesi, Yeni Stat Olmalıdır"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Ankaragücü’nün emin adımlarla 2. Ligde şampiyonluğa gidişinin Ankaralı futbolseverlerde büyük heyecana yol açtığını görmekten mutlu olduklarını söyleyerek, “Ankaragücü’ne ve Ankaramıza yeni stat yakışır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Ankaragücü'nün emin adımlarla 2. Ligde şampiyonluğa gidişinin Ankaralı futbolseverlerde büyük heyecana yol açtığını görmekten mutlu olduklarını söyleyerek, " Ankaragücü'ne ve Ankaramıza yeni stat yakışır" dedi.

MHP İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Süper Lig takımlarının bulamadığı seyirci desteğine Ankaragücü'nün sahip olduğuna dikkat çekerek, "Başkent futbolu geçmişteki eski heyecanlı günlerin müjdesini veriyor. 35'in üzerinde yeni stat yapmakla övünen yetkililer, artık Ankara'ya da şaşı bakmaktan vazgeçmelidir. 107 yıllık bir futbol efsanesi olan Ankaragücü'nün varlığı kabul edilmeli; Başkentimize vaat edilen yeni stat sözde kalmamalıdır. Bu futbolseverler, yeni stadın bir an önce yapımına başlanmasını bekliyor" diye konuştu.

"Ankaragücü sevgisi bambaşka"

Çetinkaya, Ankaragücü'nün şampiyonluk mücadelesi ve Başkent'in stat problemiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Türk futbolunun büyük takımları dahil tüm kentlerimizde futbol seyircisi sayısında azalma olduğu bir gerçek. Birçok futbol kulübü, boş tribünler önünde mücadele etmek durumunda. Bazı takımların ise taşıma seyircilerle heyecan yaşatmadığını da görüyoruz. Ancak 2. Ligde mücadele etmesine rağmen Ankaragücümüzün maçlarına gösterilen ilgi ise çok iyi durumda. Sarıyer karşısında sarı lacivertli ekibimiz şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşarken, artık ömrünü dolduran tarihi 19 Mayıs Stadı'nın yorgun tribünleri her Ankaragücü maçında tıklım tıklım doluyor. Ancak stadın seyirci kapasitesi, fiziki nedenlerle düşürüldü. 20 bine yakın taraftarın izlediği son karşılaşmada binlerce taraftarın da stat dışında kaldığını gördük. Ankaralı futbolseverler bu sahipsizliği hak etmiyor. Başkentli hemşehrilerimizin ve taraftarların Ankaragücümüze sahip çıkması hepimizi sevindiriyor. Ankaragücü'ne sevgi seli karşısında yetkililerin, sarı-lacivertli kulübe yeterli maddi imkanları da mutlaka sağlaması gerekiyor. Ankaragücü sevdası dalga dalga yayılırken, Türk sporunun yöneticileri uyanmalı ve Ankara'nın hak ettiği yeni stadın yapımını acilen başlatmalıdırlar." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Fatih Çetinkaya Ankaragücü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title