Haberler

MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, anaları ağlatmayacaklarını söyleyenlerin vatanın her köşesinden yükselen feryatlara kulak vermesi gerektiğini bildirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, anaları ağlatmayacaklarını söyleyenlerin vatanın her köşesinden yükselen feryatlara kulak vermesi gerektiğini bildirdi. Çetinkaya, peş peşe gelen şehit haberlerinin annelerin yüreğini dağladığına dikkat çekti.

Analarımızın yavrularının şahadet haberleriyle yıkıldığı günlerden geçmeye devam ettiklerini bildiren MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, yayınladığı Anneler Günü mesajında maddi ve manevi hayatımızda annelerimizin yerinin asla doldurulamayacağına dikkat çekerek şunları söyledi:

"Yüce İslam Peygamberi Hz. Muhammed'in 'Cennet annelerin ayakları altındadır' kutlu seslenişinin muhatapları olan elleri öpülesi annelerimizi, sadece bir tek günde değil her zaman anmanın bizler için kaçınılmaz görev olduğunu asla hatırımızdan çıkarmamalıyız. Annelerimiz şüphesiz, bizler için en değerli hazinedir. Annelerimiz, sevgi ve fedakarlığın eşsiz temsilcileridir.

Bu bilinçle annelerimizi hiç üzmeden, en kıymetli varlığımız olarak üzerilerinde titremenin en temel görevimiz olduğunu da asla unutmamalıyız.

Onlar ki; yemeyen yediren, giymeyen giydiren, göz nuruyla, binbir emekle bizleri büyüten değerlerdir. Bu duygular içinde başta genç yaşta yavrularını şehit veren annelerimiz olmak üzere Tüm annelerimizin Anneler Günü'nü canı gönülden kutluyorum." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Fatih Çetinkaya Anneler Günü Politika Haberler

title