Haberler

MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, acı ve gözyaşlarıyla karşıladığımız yeni bir yıla girerken yeni yılda anaların feryatlarının duyulmaması temennisinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, acı ve gözyaşlarıyla karşıladığımız yeni bir yıla girerken yeni yılda anaların feryatlarının duyulmaması temennisinde bulundu. Çetinkaya, ülkemizi saran terör çemberinin acısını yaşadıklarını belirterek, "Şehitlerimizin ardından anaların feryatları, minicik yavruların gözyaşları ve hıçkırıklarının karıştığı yeni bir yıl asla Türk milletinin kaderi olmamalıdır" dedi.

Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayan MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Türkiye'nin acı ve hüzünle dolu bir yılı daha geride bıraktığını belirterek şunları söyledi:

"Acı, hüzün ve gözyaşı dolu bir yılı daha geride bırakarak yeni bir yıla ulaşmış bulunmaktayız. Dileğimiz yeni yılda ümitler hüsrana uğramasın. Sarsılan kardeşlik bağlarımız kuvvetlensin. Kavga ve kaosun yaygınlaştığı bir Türkiye'nin yerine milli birlik ve beraberliği güçlendiği bir ülke istiyoruz. Kaybolan ve heba edilen yılların acısını çıkaracağımız günler görmek en büyük arzumuz ve dileğimizdir. Ne acıdır ki; bölücü vatan hainlerine verilen cesaretlerle Güneydoğumuzdan her gün şehit cenazeleri geliyor. Aziz ülkemizi saran terör çemberinin büyük acısını hemen her gün yaşıyoruz. Temennimiz, şehitlerimizin ardından anaların feryatları, minicik yavruların gözyaşları ve hıçkırıklarının karıştığı yeni bir yıl olmamasıdır. Bu acılar Türk milletinin kaderi olmamalıdır."

"2016 YARALARA ÇARE OLSUN"

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, mesajının sonunda yeni yılın tüm olumsuzluklara çare olması temennisinde bulunarak şöyle dedi:

"Büyük umutlarla karşıladığımız 2016 yılının kanayan tüm yaralara, masum insanların gözyaşlarına çare olmasını, başta Türk ve İslam dünyası olmak üzere bütün insanlığa hak, adalet ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Ankaralı hemşehrilerimize tüm güzellikleriyle yaşayacakları huzur, refah ve mutluluk dolu nice yıllar diliyorum." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Fatih Çetinkaya Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir?
title