Haberler

MHP Ankara Adayı Karakaya: Ankaralılar 'Gökçek Gitsin Karakaya Gelsin' Diyor

Mhp'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, Şereflikoçhisar'da Yaptığı konuşmada, "Ankaralılar 'Gökçek gitsin Karakaya gelsin' diyor" dedi.

Mhp'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya, Şereflikoçhisar'da Yaptığı konuşmada, "Ankaralılar 'Gökçek gitsin Karakaya gelsin' diyor" dedi.

Şereflikoçhisar'da seçim çalışmalarını sürdüren MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mevlüt Karakaya, hayırlı ve kutlu bir yolculuğa çıktığını belirteerek, "6 aya yakın bir süredir alanlarda, sahada, kasabalarda, sokaklarda esnaflayım. Daha 1 ay kadar önce benden başka sokaklarda kimse yoktu. Şimdi sahte anketler düzenliyorlar. Sahte anketle bu milleti kandırmaya çalışıyorlar. Ben toplantılarda sokaklarda aldığım bilgiye göre 30 Mart akşamı Milliyetçi Hareket Partisi başa gelecek ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Karakaya olacak. Siyasette her dönem döngüler olur, belli zamanlarda. Bu dönemde siyasi kırılma yaşanıyor. Milliyetçi Hareket Partisi sadece Ankara'da değil Anadolu'da da geliyor" dedi.

BABACAN, DOĞRUNUN, DÜRÜSTÜN YANINDA OLSUN

Şereflikoçhisarlı olan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'a da konuşmasında değinen Mevlüt Karakaya, "Bir hemşehriniz var. Kendisi hakikaten dürüst. Artık kendisi doğrunun, dürüstün yanında olsun. Kendisinin de istismar edilmesini izin vermesin" dedi.

'GÖKÇEK GİTSİN'

Karakaya konuşmasının devamında, "Ankaralılar Gökçek gitsin, CHP de gelmesin, çözüm MHP, Karakaya diyor. Baktılar Milliyetçi Hareket Partisi seçimi ciddiye alıyor, 6 ay önceden çalışıyor ve MHP geliyor. Peki ne yapalım diye birileri. CHP Ankara'da alamıyor. Köyler, kasabalar ilçeler Ankara Büşükşehir Belediyesi'nin sınırlarına girdi. Dediler ki CHP güçlü bir aday çıkarırsa seçimi alır ve MHP'nin önünü kesmeye çıkarttılar. Ama şimdi Ankara diyor ki; 'Gökçek gitsin, CHP de gelmesin çözüm MHP, Karakaya." diye konuştu.

ANKARA'DA SEÇİMİ İKİLİ YAPMAK KİMİN İŞİNE GELİR?

Mevlüt Karakaya, Ankara'da seçim çalışmalarında '3'lü olalım' şeklinde söylemlerde bulunulduğunu belirterek, "İkili olmak neden istemiyorlar? Ben soruyorum Ankara'da seçimi ikili yapmak kimin işine gelir diye, cevap MHP diyorlar. Yani Ankara'da yüzde 50'nin üzerinde Mevlüt Karakaya diyor. Bakın Niye Ankara meydanlarında MHP'nin pankartları toplattırılıyor da CHP'nin pankartları toplattırılmıyor. Ben de sordum Ankaralılara 'kime oy verirsiniz?' diye. Onlar da 'Gökçek gitsin sol da gelmesin, çözüm Karakaya' diyorlar" diye konuştu.

30 MART'TA DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ

Konuşmasının sonunda Şereflikoçhisarlılar'dan destek isteyen Mevlüt Karakaraya, "Gökçek gidecek Karakaya gelecek diyorlar. Onun için bu kutlu yolculuğumuzda bizimle bu yolu koşmanızı ve ondan sonra birlikte yöneltmeye davet ediyorum sizi. Ankara çok zengin ama Ankaralılar fakir. Ankara çok zengin ama Ankara hizmet almıyor. 30 Mart gününde sizlerin desteklerinizi bekliyoruz. 30 Mart'ta sandıkları sahip çıkmanızı bekliyoruz. Projeleri her ortamda anlatıyorum. Ben her gittiğim yerde diğer partilerin adaylarını davet ediyorum" dedi.

GÖÇÜ TERSİNE DÖNDÜRECEĞİZ

Şereflikoçhisar'ın göç verdiğini belirten Mevlüt Karakaya, "Ankara'nın çevresi, kırsalı maalesef projelerden istifade edemiyor. Bizim Ankara'nın çevresiyle ilgili projelerimiz var. Ankara gerçekten çok zengin. 7 katrilyon gibi bir bütçesi var. ve bu paralar çarçur ediliyor. Ben 1999-2003 yılları arasında Toprak Mahsülleri Ofisi'nde Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürü olarak çalıştım. ve hala buğday fiyatı, arpa fiyatı aynı. Gübre ve Mazot fiyatı ise 5 katına çıktı. Şereflikoçhisar büyük göçler vermeye başladı. Size söz veriyorum, Şereflikoçhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Alıcı ile birlikte göreve geldiğimiz zaman o göçü tersine döndüreceğiz" dedi. - Şereflikoçhisarankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Şereflikoçhisar Mevlüt Karakaya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title