Haberler

MHP Aladağ ve Saimbeyli'de Bayrak Değişimi

MHP Genel Merkezi tarafından, alınan karar ve yapılan değişiklik sonucunda MHP Saimbeyli İlçe Başkanlığı görevine Abdullah Esentürk, Aladağ İlçe Başkanlığı görevine ise Bayram Kabak atandı.

MHP Genel Merkezi tarafından, alınan karar ve yapılan değişiklik sonucunda MHP Saimbeyli İlçe Başkanlığı görevine Abdullah Esentürk, Aladağ İlçe Başkanlığı görevine ise Bayram Kabak atandı.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Saimbeyli ilçe teşkilatındaki görev yetki belgesini ve yeni yönetim kurulu listesini, ataması yapılan Abdullah Esentürk'e verdi. Saimbeyli'deki görev değişiminde İl Başkan Yardımcıları Mustafa Akkuş, Mustafa Tanrıverdi ve İl Muhasibi Erol Atlı da hazır bulundu.

Aladağ'da Bayram Kabak

MHP Aladağ İlçe Teşkilatında yeni Başkan Bayram Kabak'a ise görev belgesi İl Başkan Vekili Sedat Özer tarafından verilirken, İl Başkan Yardımcıları Bekir Şimşek, Fatih Kürşat Mert ile Murat Uçtu da törende yer aldılar.

Her iki ilçede de eski başkanlar görev devir-tesliminde hazır bulundular. MHP Saimbeyli eski İlçe Başkanı Halim Söylemez, MHP Aladağ eski İlçe Başkanı Hüseyin Güngör, haleflerine başarılar diledi.

Yusuf Baş, tebrik etti

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, yaptığı açıklamada, "İlgili tüzüğümüz gereğince MYK ve Başkanlık Divanımızca alınan karar ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin olurlarıyla bugün itibarıyla Saimbeyli ve Aladağ ilçelerimizde yeni yönetim kurulları oluşturulmuş ve görevleri devralmışlardır. Bu zor görevi üstlenen arkadaşlarımız, inanıyorum ki bu kutlu görevi en iyi şekilde icra edeceklerdir. Bugüne kadar görev yapan ilçe başkanlarımıza ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza da hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Baş Saimbeyli Aladağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title