Haberler

MHP Akbük Belde Başkanı Erdoğan'dan İstifa Değerlendirmesi

MHP Akbük Belde Başkanı Ertuğrul Erdoğan, Akbük Belediye Meclisi üyesi Şerife Bayrak'ın partiden istifa etmesi değerlendirdi.

MHP Akbük Belde Başkanı Ertuğrul Erdoğan, Akbük Belediye Meclisi üyesi Şerife Bayrak'ın partiden istifa etmesi değerlendirdi.

MHP Akbük Belde Başkanı Ertuğrul Erdoğan MHP'li Belediye Meclis Üyesi Şerife Bayrak'ın isitfasıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Erdoğan İstifanın tek taraflı bir irade beyanı olduğunu belirterek "Arkadaşımızın istifasını 21 Ocak 2014 günü yaptığı basın açıklamasından öğrenmiş bulunuyorum. İstifa gerekçesini basın açıklamasında ' Bugüne kadarki çalışmalarımda İlçe yönetimi desteğe ihtiyaç duyduğum hiç bir konuda ve dönemde benim yanımda bulunmadı' şeklinde açıklamış. Yine basın açıklamasında ' Neden bugüne kadar bu duruma katlandımız diyebilirsiniz' şeklindeki kendi sorusuna 'Akbük halkına ve sizlerden aldığım oylara saygı duymamdır' diye cevaplamış. İstifa tek taraflı bir irade beyanıdır. Bu istifanın şahsın kendisine ve mensubu bulunmaktan gurur duyduğumuz ülkücü camiaya hayırlı olmasını dilerim. Ancak, kişiler istifa ederken destek bulamadığından, saygı duymaktan bahsederken doğruları da söylemesi gerekir. Nedir bu doğrular? Bulamadığı destek, hangi saygı olduğunun bir kaçını biz söyleyelim. Bu arkadaşımız Didim belediye meclisi mi, Akbük Belediye Meclisi mi üyesidir? Sanki bağlı bulunduğu Belde Teşkilatını yok farz etmiş gibi görünüyor. Bu güne kadar şayet sıkıntı duyduğu konular varsa Belde veya İlçe Yönetimiyle paylaşmış mıdır? Yoksa hepsini yok sayarak kendi başına mı çözmeye çalışmıştır. Parti teşkilatını ve yöneticilerini tanımayıp, kendisini bunların üzerinde gördüğü gerekçesiyle uyarılması sonucu 22 aydır partisinin hiç bir faaliyetine, toplantılarına ve çalışmalarına katılmayıp, başka organizasyonlar içinde yer alarak mı partisine hizmet etmiştir? Belediye Meclisinde görüşülen ve Akbük Halkını ilgilendiren hangi konuda partisine bilgi vermiştir. Defalarca görüşülmesine rağmen en ufak bir yaklaşım göstermeden başına buyruk hareket ederek mi partisini temsil etmiştir? Aldığı oylara saygı duymak güzel ama partiden istifa Belediye Meclis Üyeliğinden istifade etmek hangi saygının gereğidir. Onurlu insanlar aldığı oylara gerçekten saygı duyuyorsa sadece partisinden değil, sayesinde sahip olduğu Belediye Meclis Üyeliğinden de istifa etmek erdemliliğini de göstermesi gerekir. Bizce bu istifanın zamanlaması saygı meselesi değil, seçimler öncesinde MHP'yi yıpratmaya yönelik siyasi bir manevradır. Yaklaşık yarım asra varan bir mücadele ile yoğrulan bu kutlu dava, öyle köksüz partiler gibi üfürükle yıkılmaz. Aksine içindeki ifrazatları atarak daha da gelişir ve güçlenir. Hiç kimsenin bundan şüphesi olmasın" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şerife Bayrak Akbük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title