Haberler

MHP Afyonkarahisar 1. Sıra Milletvekili Adayı Parsak "Hıdırellez Şenlikleri"Ne Katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar 1. sıra Milletvekili adayı Mehmet Parsak, seçim çalışmaları kapsamında kent genelinde gerçekleştirilen “Hıdırellez Şenlikleri”ne katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar 1. sıra Milletvekili adayı Mehmet Parsak, seçim çalışmaları kapsamında kent genelinde gerçekleştirilen "Hıdırellez Şenlikleri"ne katıldı.

Parsak, İhsaniye Döğer Sarıcaova'da düzenlenen Hıdırellez şenliklerine katıldı. Parsak, ardından Işıklar kasabası ile Dinar ilçesi Hıdırellez şenliklerine katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerde vatandaşlar Parsak'ı bağrına bastı. Daha sonra Kızılören İlçesine geçen Parsak, burada vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet edip MHP'nin seçim vaatlerini vatandaşlara anlattı. Parsak, seçimlerde tek umudun MHP'de olduğunu vurgulayarak, "Kadınlarımıza çocuklarımıza ve engellilerimize yönelik davalarda zaman aşımı kaldırılacak, mahkeme ve harç masrafı alınmayacaktır. Emeklilerimize Mart ve Eylül aylarında bin 400'er lira olmak üzere yıllık iki asgari ücret tutarında emekli desteği hakkı tanıyacağız. Cumhurbaşkanı milletvekili emeklisi aynı tutarda ödenek alacaktır. Emeklilerin banka promosyonu alabilmelerinin önünü açacağız. Esnafımızın emekli aylığından kesilen SGK primini kaldıracağız. Sağlık hizmetinde alınan ek ücret ve katılım payı uygulamasına son vereceğiz" dedi.

KADIN İSTİHDAMINI YAYGINLAŞTIRACAĞIZ

Emeklileri enflasyona ezdirmeyeceklerini, emekli aylığı zammını özel bir endeksle belirleyeceklerini kaydeden Parsak şunları söyledi:

"Emekli aylığı hesabından refah payını çoğaltacağız. Yaşa ve prim gün sayısına takılanların mağduriyetini mutlaka gideceğiz. Kadın istihdamını yaygınlaştıracağız. Kadınlara doğum için doğum borçlanma hakkını getireceğiz. Aile birliğinin korunması amacıyla çalışan eşlerin aynı il içinde görev yapmalarını tesis edeceğiz. Girişimci kadınlara yüzde 50'si hibe olmak üzere destek vereceğiz. Şiddete maruz kalan kadınlara adli yardım desteği sağlayacağız ve zaman aşımı mahkeme harç ve masraflarından muaf tutacağız." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Mehmet Parsak Hıdırellez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title