Haberler

MHP Adayının Afişli TIR Dorsesine 'Çeşme' Engeli

Güncelleme:

MHP Aksaray milletvekili ve adayı Turan Yaldır'ın afişinin bulunduğu TIR dorsesi, belediye ekipleri tarafından çeşme yapılması gerekçesiyle kaldırıldı.

Mhp Aksaray milletvekili ve adayı Turan Yaldır'ın afişinin bulunduğu TIR dorsesinin bulunduğu alana gelen belediye görevlileri, buraya sokak çeşmesi yapacaklarını bildirerek dorsenin kaldırılmasını istedi.

"SEÇİM KANUNUNA ENGEL DEĞİL"

Seçim çalışmaları nedeniyle hazırladığı afişli TIR dorsesinin önünde basın açıklaması yapan MHP Milletvekili Turan Yaldır, dorsenin Aksaray Belediyesi Tiyatro Salonu'nun önünde yer alan ve boş olduğu için otopark olarak kullanılan alanda olduğunu belirtti. Dorsenin trafiği engellemediğini ve Seçim Kanunu'na aykırı olmadığını ileri süren Yaldır, "TIR dorsesinin bulunduğu alana daha önce Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray gibi üç büyük takımların TIR'ları geldi ve satış yaptı. Biz de onlardan esinlenerek hazırladığımız reklam dorsenini buraya park ettik. Trafiğe ve vatandaşlarımıza engel değil. Seçim Kanunu'na ayrıkı değil. Polis ve zabıta da inceledi, herhangi bir sakıncası olmadığı anlaşıldı."

"HAVAALANI İNŞAATINA GÖTÜRELİM"

Dorsenin kaldırılması için belediyenin alana sokak çeşmesi yapmaya başladığını ifade eden Yaldır, şöyle konuştu:

"Yaklaşık 5-10 metre ileride bir çeşme olmasına rağmen, Ak Partili belediye sırf biz dorsemizi kaldıralım diye çeşme yapmaya başladı ve dorsenin çeşme yapım çalışmasını engellediğini belirtti. Olay tamamen bir komedi. Mevcut çeşme olmasına rağmen 10 metre önüne ikinci bir çeşme çalışması başlatıyorlar. 4 aydır, kaybedilen vekilliklerini almak uğruna sözde hizmet yapmaya çalışanlar şimdi de ismimizden çekinir olmuşlar ki burada da çeşme çalışması başlatmışlar. Bu TIR'ı ilerleyen zamanlarda hizmet götürülmeyen yerlere götürelim ki, oralarda da çalışma yapsınlar. Havaalanı inşaatına götürelim yarım kalan inşaatı tamamlasınlar ya da Ortaköy'e götürelim duble yol çalışmasına başlasınlar."



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Turan Yaldır Aksaray Çeşme Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir?
500

Yorumlar (1)

MALATYALI MALATYALI Mobil-IOS:

PKK'lı sözde barış gösterişi yapan teröristler için yas ilan eden bayarakları yarıya indiren ve onları maşa bağlayan AKP'ye oy yok. OYLAR MHP'ye

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title