Haberler

MHP Adayından Gençlere Ozan Doğulu Konseri

Seçime günler kala adaylar birbirinden ilginç kampanyalar gerçekleştirirken, MHP Kocaeli 2. sıra adayı Lütfü Türkkan'ın davetlisi olarak İzmit'e gelen ünlü aranjör ve dj Ozan Doğulu, siyasilerin miting yaptığı Perşembe Pazarı meydanını doldurdu. Genç hayranları Ozan Doğulu ile coşarken, hayranlarının isteğini kıramayıp onlarla birlikte bozkurt işareti yaptı.

Halen milletvekili olan ve 7 Haziran seçimlerinde Saffet Sancaklı'nın ardından ikinci sırada aday gösterilen Lütfü Türkkan, geçtiğimiz dönem MHP'nin etkin milletvekillerinden biri oldu. renkli kişiliğiyle de tanınan Lütfü Türkkan, seçime sayılı günler kala da gençler için İzmit'e ünlü aranjör ve dj Ozan Doğulu'yu davet etti. İzmit'te seçim mitinglerinin gerçekleştirildiği Perşembe Pazarı alanında saat 20.00'de başlayan etkinlikte gençler Ozan Doğulu'yu görmek için buraya akın etti. Ozan Doğulu, bir siyasi lider kadar izleyici toplamayı başardı. lütfü Türkkan yaptığı konuşmada, seçimlere sayılı günler kaldığını, kendisine destek verenlere teşekkür etmek ve seçim yorgunluklarını atmak için Ozan Doğulu konserinin düzenlendiğini belirtti. MHP'nin milletvekili adaylarından Rıza Ağdağ ve Dicle Akın'ın yanı sıra il ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı konserde Ozan Doğulu konuşmaların ardından ışık ve lazer gösterileri arasında sahneye çıktı. Ozan Doğulu, kendisinin düzenlediği ve kardeşi Kenan Doğulu'nun seslendirdiği 10. Yıl Marşı'yla açtığı konserinde gençler doyasıya eğlendi. MHP'li gençler zaman zaman sanatçıya elleriyle bozkurt işareti yaptı, sanatçı da onlara aynı işaretle cevap verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Lütfü Türkkan Ozan Doğulu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title