Haberler

MHP Adayı Prof. Dr. Aydın: "Erzurumlu Hemşehrilerimiz Kararını Vermiş Durumda"

MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın’ın seçim çalışmaları, yaygın basın yayın kuruluşlarının da dikkatini çekiyor.

MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın'ın seçim çalışmaları, yaygın basın yayın kuruluşlarının da dikkatini çekiyor. Samanyolu Haber ve Bugün TV'nin canlı yayın konuğu olan Kamil Aydın, seçimlere 4 gün kala değerlendirmelerde bulundu.

Erzurum seçmeninin kararını verdiğini ve 30 Mart'taki seçimlerde iktidara iyi bir ders vereceğini anlatan Kamil Aydın, Erzurum özelinde ise seçimlerin yeni bir döneme ve kaliteli belediyecilik hizmetlerine gebe olduğunu söyledi.

Erzurum'un 2002 yılından bu yana iktidara sınırsız bir destek verdiğinin altını çizen Prof. Dr. Kamil Aydın, şehrin buna rağmen hak ettiği hizmetlerden mahrum kaldığını dile getirdi. Şehrin sürekli nüfus kaybettiğini ve sosyo-ekonomik açıdan gerilemenin söz konusu olduğunu anlatan MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kamil Aydın, "Erzurumlu hemşehrilerimiz kararını vermiş durumda. Bu seçimde sadece yerel yöneticilerini seçmeyecek, Dadaşlar aynı zamanda yalana, dolana, talana, yolsuzluğa ve hırsızlığa da geçit vermeyecekler" diye konuştu.

AYDIN: KİMİN MALINI KİMDEN ESİRGİYORLAR?

Öte yandan Prof. Dr. Kamil Aydın, Başbakan Erdoğan'ın, Türkçe Olimpiyatları için "O defter kapandı" şeklinde kullandığı ifadeyi de değerlendirdi. Prof. Dr. Kamil Aydın, Türkçe Olimpiyatları'nın artık kamuya mal olduğunu vurgulayarak, "Diyorlar ki, 'salon vermeyeceğiz' Onlara soruyoruz: O salonlar sizin babanızın mülkleri mi? O salonlar, o statlar bu milletin malı değil mi? Kimin malını kime vermiyorsunuz?" şeklinde konuştu.

Prof. Dr. Kamil Aydın, 30 Mart'ın yerel seçimler olmasına rağmen iktidar partisince ülkede genel bir seçim havası oluşturulduğuna dikkati çekerek, "Bu millete anlatacakları hiçbir şey yok. Ne anlatacaklar? Mecburen milletin karşısına çıkabilmek için suni gündemler oluşturup, bu gündemler üzere açıklamalar yapacaklar. Halbuki bu milletin gündeminde çok daha farklı şeyler var. Milletin gündeminde hizmetsizlik var, milletin gündeminde yokluk var, yoksulluk var. Milletin gündeminde şaibeler, yolsuzluklar ve rüşvet iddiaları var. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar, milletin gündemini değiştirmeye ve algılarını değiştirmeye güç yetiremeyecekler" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Samanyolu Haber Kamil Aydın Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

yokyokutan025@gmail.com:

ERZURUM MİLLİ RUH'UN UYANIŞI NOKTASI OLACAK İNŞALLAH.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title