Haberler

MHP Adayı Kayrıcı, Boğazkale'de halka hitap etti

Çorum'da 7 Haziran Genel Seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Çorum ve ilçelerinde seçim çalışmaları kapsamında, MHP İl Başkanı Bekir Çetin, MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ve parti yönetim kurulu üyeleri Boğazkale İlçesi'ni ziyaret etti. MHP heyeti ilçede devlet politikalarını halka sundu. Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidara geldiğinde memurun, emeklinin, esnafın ve vatandaşların mevcut sorunlarına yönelik çözüm üreteceklerini halkın refahı ve ülkenin kalkınması için ellerinden geleni yapacaklarını kaydettiler.

Burada bir konuşma yapan MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, ülkenin içinde bulunduğu durumları değerlendirerek ülke kaynaklarının doğru kullanılması ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde devletin etkisizleştirilmesi sonucu ortaya çıkan haksız rekabet önlenerek sorunların çözümü noktasında büyük bir yol kat edilebileceğini vurguladı. Daha sonra 13 yıldır AKP hükümetinin iktidarda olmasına rağmen Çorum milletvekillerinin çalışmamasından dolayı Çorum'un hak ettiği yatırımı alamadığını, seçim öncesinde halka vaatler verdiklerini ancak seçim sonrasında bu vaatleri gerçekleştirmediklerinin altını çizdi.

Kayrıcı, "20 milyon insanı açlığa mahkum ediyorlar, sonrada yardım yaptık diye onunla da övünüyorlar. İnsanımızı kalkındırsanız da o yardıma muhtaç olmasa daha iyi değil mi.

İnsanımız dilenci mi ki siz yardım ediyorsunuz. Yardım almak tabiî ki bu milletin hakkı. AKP Milletvekilleri övünüyorlar, babanızın tarlasını mı satıp yardım yapıyorsunuz.Kendi cebinizden mi yardım veriyorsunuz. Biz yardım yapıyoruz diye övünüyorsunuz" dedi.

MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı konuşmasında, Başkanlık Sistemine, hükümetin ekonomik anlamda ülkeyi zarara uğrattığına değinerek, "2002 yılında 218 milyar dolar iç dış borcumuz vardı. Bugün 486 milyar dolar iç dış borcumuz var. 80 milyar dolar da özelleştirmeden kasaya para koydular. Ama kasamız tam takır, kuru bakır haline geldi. O gün bizleri, iki kilo buğday satıyorsunuz bir litre mazot alamıyor çiftçimiz diyorlardı. Bu gün 6 kilo buğday satan çiftçi bir litre mazot alamaz hale geldi. Ülkemizde 2 milyon 8 yüz bin kişi o günün şartlarında açım, acizim diye yardım alıyorlardı. Bu gün 20 milyonun üzerinde insanımız açım, acizim diyor. 2002 yılında beğenmedikleri hükümetten devraldıkları Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni kötü bir yönetimle bugünlere getirdiler. Biz bu ülkenin sorunlarını da Çorum'un sorunlarını da Boğazkale'nin sorunlarını da iyi biliyoruz. Biz seçildikten sonra bir daha uğramayanlardan değiliz. Bizi bir daha destekleyin ve bu hırsızlıklara dur diyelim. Bu ülke insanları gül gibi geçindirir. Yeter ki hırsızlar başımızda olmasın " şeklinde konuştu.

HABER:Mustafa ULUSOY

Kaynak: Temsilci / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Vahit Kayrıcı Boğazkale Çorum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title