Haberler

MHP Adayı Çelik, İş Adamlarına Projelerini Anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, Antalya Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin düzenlediği 5. Olağan Toplantısı programında “Antalya Vizyonu ve Projeleri” toplantısına katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, Antalya Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin düzenlediği 5. Olağan Toplantısı programında "Antalya Vizyonu ve Projeleri" toplantısına katıldı.

Antalya Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Ali Eroğlu'nun yönettiği proje tanıtım toplantısında Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik "Ortak Yönetim" anlayışını anlattı. Antalya'nın ülke ekonomisine verdiği kadar yatırım alamadığına dikkat çeken Kemal Çelik "Antalya verdiği vergiler karşılığında gerektiği kadar yatırımı alamamaktadır. Merkezi hükümet Antalya'nın gerçeklerini bilmiyor. Ankara'dan Antalya'nın planlamasını yapıyor. Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte yönetim anlayışını da bunun için sundum. Antalya'yı plansız olarak yönetmeyi asla düşünmüyorum. Antalya'da kurullarımızla hazırladığımız bu planları uygulamalıyız.29 Ekim'de bir risk alarak Antalya'yı karış karış geziyoruz. Antalya'yı sahipsiz olarak görüyorum. Politik olarak söylemiyorum ama Başbakan tarafından cezalandırılmış bir kent olarak görüyorum. Hatta Antalya'lılar içinde nankör demişti adayları Türel seçilmediği için. Böyle bir şey olamaz" dedi.

Başkanlar Konseyi oluşturacaklarını belirten Çelik, "Elimizde bir fırsat var. Bunun temelini hep beraber atalım. Gelecek nesillerimize çok iyi bir yönetimle yönetilen bir Antalya bırakalım. Antalya'nın teşhisine baktığımızda ise yönetim zafiyetidir. Ben sıra dışı projeler olarak fazla bir şey söylemedim.Çünkü biz altyapımızı çözmemişsiz.Yolumuz yok bizim,Antalya 1 saatlik yağmurda biten bir şehir. Öncelikle bunu çözmedikten sonra şunu yapacağım, bunu yapacağım demenin bir anlamı yok.Hiçbir şey yapamazsınız.2009'un projelerine baktın hiçbirisi yapılmadı" şeklinde konuştu.

ANSİAD'IN toplantısına Çelik'le beraber, MHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Serhat Kamaç, MHP Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cengizhan Gököz, MHP Konyaaltı İlçe Başkanı Mehmet Ali Palabıyık, MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şaban Öztürk, MHP Antalya İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Belediye Meclis Üyeleri de katıldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Kemal Çelik Ali Eroğlu Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title