Haberler

MHP Adayı Çelik, Honamlı Yörükleri ile Bir Araya Geldi

Honamlı Yörükleri’nin Kepez’de düzenlediği toplantıya katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, projelerini anlattı.

Honamlı Yörükleri'nin Kepez'de düzenlediği toplantıya katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, projelerini anlattı.

MHP Kepez Belediye Meclis Üyesi adayları Osman Bulut, Ömer Şahin ve Veli Tez'in düzenlediği toplantıya, MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, MHP Kepez Belediye Başkan adayı Murat Dinç, MHP Antalya İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar, MHP Döşemealtı İlçe Başkanı Ramazan Nişancı, MHP Antalya Kadın Kolları Başkanı Havva Karakullukçu ve yaklaşık iki bin kişi katıldı.

Büyükşehir'in Kepez'in hiçbir sorununa 5 yıldır el atmadığını belirterek konuşmasına başlayan MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, "Şu anda bu salonda daha önce Doğru Yol Partisi'ne, Anavatan Partisi'ne, CHP'ye, AKP'ye oy vermiş hemşerilerimiz var. Milliyetçi Hareket Partisi'ne gösterdikleri teveccüh için onlara şükranlarımızı sunuyoruz. Kepez başta olmak üzere Antalya'nın tüm ilçelerinde bu teveccühün olması bizlere çalışma azmi aşılıyor. İktidarın adayı 'Sorunları biz çözeriz' diye karşınıza çıkıyor. Allah için tüm bu sorunları kendileri oluşturmadı mı? İşsizliğe, Dokuma'yı, Ferrokrom'u, Yağ Sanayi'yi kapatarak siz neden olmadınız mı? Biz Kepez ve Antalya'da hemşehrilerimize iş bulacağız demiyoruz, sizleri iş sahibi yapacağız diyoruz. Bunun için projelerimiz hazırdır" dedi.

İlk iş olarak Kepez'in imar sorununu çözeceklerini belirten Çelik, "Tapu dağıtacağız diye hemşerilerimizi oyalıyorlar. Tapu'yu Belediye değil, Tapu Dairesi verir. Büyükşehir Belediyesi 5 yıldır Kepez'e bir tane hizmet yaptı mı? Allah'ın izni ile 30 Mart'tan sonra Antalyaspor'umuzun, Üç Hilalimizin ve Türk Bayrağımızın kırmızı beyazını dalgalandıracağız" şeklinde konuştu.

MHP Kepez Belediye Başkan adayı Murat Dinç ise, "Kepez'in üstünden esen yel, denize yaklaştıkça fırtınaya dönecek Antalya'nın tepesine de 3 Hilali dikecek. 30 Mart'ta Kepez Belediyesi'ni emanet ettiğinizde, onu namusun bileceğim" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Kemal Çelik Osman Bulut Murat Dinç Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title