Haberler

MHP Adayı Çelik, Hal Esnafı ile Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, sabah erken saatlerde Antalya Toptancı Hali’nde esnafla buluştu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, sabah erken saatlerde Antalya Toptancı Hali'nde esnafla buluştu. Hal esnafı ile sıkıntılarını istişare eden Çelik, "Esnafın sıkıntılarını onlarla beraber üreteceğimiz çözümlerle ortadan kaldıracağız" dedi.

Seçim çalışmalarını yürüten MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, Antalya Toptancı Hali esnafı ile bir araya geldi. Sabaha karşı saat 05.00 sıralarında hale ürünlerini getiren üreticiler de Çelik'e sorunlarını anlatma fırsatı buldu .Çelik'e MHP Kepez Belediye Başkan adayı Murat Dinç, MHP Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cengizhan Gököz, MHP Aksu Belediye Başkan adayı Ramazan Özen, MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar, MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şaban Öztürk, MHP Aksu İlçe Başkanı Kemal Kara, MHP Belediye Meclis Üyesi adayları, MHP Antalya İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer eşlik etti.

Toptancı Hal'de bulunan esnafı ziyaret eden Çelik, daha sonra hal esnafı ve üreticilerle birlikte kahvaltı yaptı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Kemal Çelik Antalya Kepez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title