Haberler

MHP Adayı Adem Kar Eskipazar'da

Seçim çalışmalarını 4 yıl doktorluk yaptığı Eskipazar’da sürdüren MHP Karabük Milletvekili adayı Dr. Adem Kar ilçede halkın ve esnafın yoğun ilgisi ile karşılandı.

Seçim çalışmalarını 4 yıl doktorluk yaptığı Eskipazar'da sürdüren MHP Karabük Milletvekili adayı Dr. Adem Kar ilçede halkın ve esnafın yoğun ilgisi ile karşılandı.

Eskipazar halkı ve esnafının yoğun ilgisi ile karşılaşan

Seçim çalışmaları çerçevesinde Eskipazar ilçesinde ilk olarak Hükümet Konağında görev yapan personeli ziyaret eden Kar, daha sonra ilçe merkezindeki esnaflar ve Pazar yerinde ziyaretlerde bulundu. Eskipazar halkının vefalı olduğunu ve görev yaptığı dönemde ilçe merkezi dahil bir çok köye giderek halk ile iç içe olduğunu söyleyen MHP milletvekili adayı Dr. Adem Kar " Eskipazar ilçemizi daha öncede ziyaret etmiş ama bugün yapmış olduğumuz ziyarette ilçe halkı ve esnafının ilgi ve alakası daha da çok artmış. İlçe de görev yaptığım sürede demek ki vatandaşlarımızın gönlünde hoş sedalar bırakmışız. Bir çok hemşerimiz bizleri unutmamışlar. 1 Kasım seçimlerinde partimize destek vereceklerini açık bir şekilde ifade ettiler. Bu da beni son derece mutlu etti. Çünkü, Eskipazar halkı kadir şinastır, kendilerine kimin hizmet edip etmeyeceğini çok iyi bilir. Ben ilçe halkımız ve esnafımızdan önce dua sonra desteklerini istedim. Dualarını ve desteklerini esirgemeyeceklerini çok iyi biliyorum" dedi

"ESKİPAZAR İLE İLGİLİ GEREKLİ ÇALIŞMAYI YAPTIK"

Diğer ilçelerde olduğu gibi Eskipazar ilçesi ile ilgili sorun ve sıkıntıları tespit ettiklerini ve çözüm yollarını bildiklerini belirten MHP milletvekili adayı Kar " Eskipazar ilçemizde de işsizlik hat safhada. Gençlerimiz işsizlik yüzünden ilçeyi terk edip büyük illere göç etmek zorunda kalmışlar. İnşallah partimizin iktidarında bu göçü durdurup daha çok büyüyen ve gelişen bir ilçe haline getireceğiz. İlçemizin sıkıntıları çok iyi tespit ettiğimiz için çözüm önerileri de bulduk. İnşallah milletvekili seçildiğimiz zaman hızlı bir şekilde bu sıkıntıları çözeceğiz" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskipazar Adem Kar Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title