Haberler

MHP Aday Adaylarını Dualarla Tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Teşkilatı 25. Dönem milletvekilliği seçimleri için Aydın’dan milletvekili aday adaylığı başvurusu yapan isimleri düzenlediği yemekli geceyle tanıttı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Teşkilatı 25. Dönem milletvekilliği seçimleri için Aydın'dan milletvekili aday adaylığı başvurusu yapan isimleri düzenlediği yemekli geceyle tanıttı. Gecede adaylar önce Kur'an okunup ardından dua edilerek partililere tanıtıldı.

Aydın- Muğla Karayolu üzerindeki bir salonda gerçekleştirilen geceye İl Başkanı Cem Akbudak, TBMM İdare Amiri, MHP Aydın Milletvekili ve Milletvekili Aday Adayı Ali Uzunırmak, Nazilli Beleidye Başkanı Haluk Alıcık, İl Kadın Kolları Başkanı Havva Kukul, MHP 23. Dönem Milletvekili Recep Taner, Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Karaca ve çok sayıda partili katıldı.

Gecenin açılışı Kur'an-ı Kerim okunup dualar edilip saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesi ile yapıldı. Başbuğ Alparslan Türkeş ve Ülkücü şehitlerin de unutulmadığı gecenin açılış konuşmasını yapan MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak, MHP'den 25. Dönem Aydın Milletvekilliği için 4'ü bayan 27 aday adayının müracaat ettiğini söyledi. Adayların hepsinin birbirinden değerli şahsiyetlerden oluştuğunu belirten Akbudak, birlik ve beraberliğin öneminden de söz ederek "25. Dönem Aydın Milletvekilliği için 27 kişi müracaatta bulundu. Hepsi de pırıl pırıl birbirinden kıymetli arkadaşlarımız. Müracaatlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından isimlerin alfabetik sıralamasına göre aday adaylığı müracaatında bulunan, Ahmet Kaya, Ahmet Özkan, Ali Unuırmak, Aydemir Durmuş, Benson Dündar, Deniz Depboylu, Durmuş Güllü, Ender Vardar, Fevzi Köse, Hasan Duman, Hayati Durmuş, Hayri Güleç, Hilmi Bolatoğlu, Hüseyin Karagöz, Kadri Dülger, Mustafa Cemal Saydam, Mustafa Sepin, Müfit Kır, Namık Bayrakçı, Ömer Karakaş, Pınar Öncer, Rabia Mahmutoğlu Öztürk, Sehap Akın, Selim Karakaya, Serap Cambazoğlu, Tarcan Ülük ve Turan Güneş partililere tanıtıldı.

Her aday adayının kendisini tanıttığı gecede aday aday adayları toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Ali Uzunırmak Muğla Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
title