Haberler

MHP Aday Adayı Yavuz Aydın Trabzon'un Kurtuluşunu Turizmde Görüyor

Güncelleme:

MHP Trabzon Milletvekili Aday Adayı Yavuz Aydın, Trabzon'un göç veren bir şehir olduğunu belirterek önceliklerinin Trabzon'dan insan göçünü durdurmak olduğunu söyledi.

MHP Trabzon milletvekili aday adayı Yavuz Aydın, Trabzon'un göç veren bir şehir olduğunu belirterek önceliklerinin Trabzon'dan insan göçünü durdurmak olduğunu söyledi.

MHP milletvekili aday adayı olmasının ardından ilk olarak parti teşkilatlarını ziyaret ettiklerini ifade eden Aydın, "Teşkilat ziyaretlerimiz ve bölgesel ziyaretlerimiz devam ediyor. 7 Nisan'da adaylığımız açıklansa da açıklanmasa da biz bunun sözünü verdik; 7 Haziran'a kadar sahalarda olacağız, çalışmalarımıza devam edeceğiz. Memleketimize hizmet etmemiz gerekiyor. Sorumluluk duygusu içersinde çalışacağız" dedi.

Ankara'da ve Balıkesir'de sağlık ve turizm sektörüne yönelik yatırımları bulunduğunu kaydeden Aydın, Trabzon'da deniz suyunu sağlık açısından da değerlendirmek için çalışma yapmayı planladığını söyledi. Thalasso-terapi denilen yöntemin bölge için yeni bir bakış açısı olabileceğine vurgu yapan Aydın "Bu deniz suyu ısıtılarak, denizin birçok farklı özelliği ve sıcaklık kullanılarak yapılan bir 'yeniden canlandırma' terapisidir. Bu terapi, vücudun ihtiyacı olan doğal element ve mineral tuzların vücuda yeniden kazandırılmasını sağlar. Kan dolaşımını düzenlediği gibi ruh ve vücuda rahatlama sağlar.Stres ve selülit giderici, zayıflatıcı, toksin atıcı, sindirim ve dolaşım sistemini düzenleyici, cildi güzelleştirici özellikleri bulunan bu terapinin en önemli kuralı deniz suyu ve deniz yosununun kullanılmasıdır" dedi.

"Bu yöntem stres, romatizma ağrılar, kalça ve diz ağrılarının tedavisinde kullanıldığı gibi güzelleşmek için rağbet gören bir yöntemdir" diyen Aydın "Bu konuyla ilgili bugüne kadar bölgede hiç bir araştırma yapılmamış. Ben işin içinde olan bir iş adamı olarak bunun bölgede çalışmasını yapmayı planlıyorum. Ancak bunun için öncelikle bir araştırma yapmak gerekiyor. Karadeniz'in minarel sayısının öncelikle analizinin ve tahlilinin yapılması lazım. Sağlık Bakanlığı tarafından da gerekli izinlerin ve onayın alınması gerekiyor. Yöre insanının coğrafi olarak zor çalışma şartları nedeniyle ortaya çıkan eklem ağrılarının tedavisinde bu yöntem rahatlıkla kullanılabilir" şeklinde konuştu.

Dağ turizmi açısında da çalışma yapılabileceğini kaydeden Aydın "Yatak kapasitemizi kesinlikle artırmamız lazım. Bu yatırımları yaparsak biz turizmle ilgili getiri sağlarız. Uzungöl'ün şu anda bir getirisi var çünkü bununla ilgili bir sektör oluştu. Yeni cazibe merkezleri oluşturmalıyız. Şalpazarı- Acısu bunun için uygun bir yer. Hem üstünde Sis Dağı var hem de Kadırga var. Orası bir konaklama merkezi haline gelebilir. Acısu bunun için çok elverişli. Hem Acısu gibi doğal maden suyunun olması hem de yukarısında yaylaların olması nedeniyle Acısu konuklama merkezi haline gelebilir. Bölgenin turizmden daha fazla pay alması için tesis sayılarını arttırmamız lazım. Trabzon göç veren bir şehir. Göç almadan önce insan göçünü durdurmalıyız. Bunun için turizmin yaygınlaşması lazım" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yavuz Aydın Trabzon Acısu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title