Haberler

MHP Adana İl Kongresi

MHP Adana İl Kongresi’nde yarışan 3 aday birbirlerine başarı diledi.

MHP Adana İl Kongresi'nde yarışan 3 aday birbirlerine başarı diledi.

Menderes Spor Salonu'ndaki kongrede aday olan Mustafa İzgioğlu, Yusuf Baş ve Hasan Yaman bir araya gelerek birbirlerine başarılar dilediler.

Kongreye MHP Adana milletvekilleri Seyfettin Yılmaz, Muharrem Varlı ve Ali Halaman ile Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MYK Üyesi Yılmaz Tankut'da katıldı.

Divan başkanlığına MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Edip Semih Yalçın seçildi. Katip üyeliklerine MHP Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener, MHP Çukurova İlçe Başkanı Sertan Duran, MHP Pozantı İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar ve MHP Ceyhan İlçe Başkanı Av. Semih Aksoy seçildi.

Kongrenin açılış konuşmasını divan başkanı MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Edip Semih Yalçın yaptı. Yalçın, "Ülkemizi yönetenler neye hizmet ediyor herkes biliyor. Bu nedenle ülkücülerin Haziran seçimlerinde çok dikkatli olması ve partilerine sahip çıkmalarını bekliyoruz. Özellikle Adana MHP'nin kalesi konumunda tarihteki yerini almıştır. Haziran seçimlerinde birlik ve beraberlik içerisinde büyük başarılara Adana olarak imza atacağınızdan kuşkumuz yok. Kongrenin tüm adaylara hayırlar getirmesini dilerim" dedi.

Edip Semih Yalçın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajını okudu. Bahçeli mesajında özetle adaylara başarılar dileyip, birlik beraberliğin korunarak Haziran seçimlerinde partinin iktidara getirilmesini istedi.

Ardından MHP İl Başkanlığının faaliyet raporu okundu ve oy birliği ibra edildi. Gündem maddesinin il başkanlığının mali bilanço bölümü de genel kurulda okunarak oy birliği ile ibra edildi.

Daha sonra adayların konuşmalarına geçildi. MHP Adana İl Başkan Adayı Hasan Yaman, her zaman adaleti hakim kılma ve şahsiyetli bireyler olmak zorunda bulunduklarını ifade ederek, "Vatanımızı karşılıksız sevmekten asla taviz vermeyeceğiz. Yeni bir dönem için siz delegelerin oylarına talibim" dedi.

Yusuf Baş ise yaptığı konuşmada, salonda 46 yıl öncesinin ruhunu gördüğünü ifade ederek, "Ülkücü ülkücünün öz kardeşidir. Ülkemizin geldiği bu durumdan sadece insanlarımızı MHP iktidarı kurtarabilir. Bu nedenle aday oldum ve kadromu oluşturdum. Sizlerden beni desteklemenizi istiyorum" diye konuştu.

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ise 46 yıl önce başlayan hareketin temel ilkelerini anlatarak, "Bu yol Alpaslan'ın yoludur. Bu yol Seyit Onbaşının yoludur. Bu yol Ülkü erenlerin yüreği yanık anaların Ak sakallı babaların yoludur. Bu yol Alparslan Türkeş'in yoludur. Ayrılıkta azap birlikte rahmet vardır. Gelin birlik olalım" dedi.

Gençlik yıllarından itibaren inandığı bu davadan asla vazgeçmediğini ifade eden İzgioğlu, şöyle devam etti:

"Cennet mekan Başbuğumuzun Adana ziyaretlerinde yanında bulunma şerefine eriştim. Görev sürem boyunca seçimler başta olmak üzere siz değerli dava arkadaşlarımla başarılı olmaya çalıştım. Sayın Genel Başkanımla birlikte olarak son yerel seçimlerde alnımızın akıyla hep birlikte kazanarak 9 ışığın meşalesini Adana'dan yaktık. İnanan arkadaşlarımın moral kaynağı olduk. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Başta inanç ve azim olmadan hiçbir başarı gerçekleşemez. Buradan tüm partililerimize teşekkür ediyorum. Başta Büyükşehir Belediye Başkanım Hüseyin Sözlü, ilçe belediye başkanlarım ve ilçe başkanlarım sizler bizim için çok değerlisiniz. Teşkilat teşkilat işlerini, belediye belediye işlerini yapmalıdır. Görev sürem içinde incinip kırdığım arkadaşlarım varsa onlardan özür diliyorum. Varsa bir hakkım tüm kardeşlerime hakkımı helal ediyorum. Kim kazanırsa kazansın sonunda kazanan mutlak Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır. Bu kongrede ülkücü dik duruş kazanacaktır. 9 Şubat sabahı ben il başkanı olarak tüm teşkilatımızla tam bir uyum içinde 7 Haziran seçimlerine hazırlanacağız. Zamanı gelmedi mi Milliyetçi Hareketi tek başına iktidara taşımanın? Var mısınız MHP'yi tek başına iktidar yapmaya?" - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi MUSTAFA İZGİOĞLU Yusuf Baş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title